Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΠΟΡΟΣ ΦΥ-ΤΕΜΕΝΟΣ. Της Μαίρης Καρά


Μετά απ' την "σποραδική" ξενάγησή σας στον υπό κατασκευή χώρο φιλοξενίας αστέγων… ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; Ούτε φωνή ούτε απάντηση πήρα από σάς κι ας σας περίμενα φυτεμένο σε ένα χωματένιο παρτέρι. "Αθέατο" παρακολουθούσα τους άγρυπνους φρουρούς, να εκτελούν τα πατριωτικά τους καθήκοντα, προστατεύοντας με τόση αυταπάρνηση την ΣΤΕΓΗ. Ωστόσο δεν σας αδικώ, βλέποντας την πίκρα σας για τον κατήφορο, που έχει πάρει η πατρίδα σας και μαζί μ' αυτήν κι εσείς… κι ας έχετε λίγο λίπος ακόμα. Πόσο νομίζετε πως θα κρατήσει κι αυτό; Επ' άπειρον; Μα καλά, δεν οσμίζεστε, πως φτάνει κι αυτό στο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ;...

Τέλος εποχής για κάθε αποθεματική από-στασή σας  στις σχεδιασμένες κι επερχόμενες απ' τους κατακτητές σας δυσάρεστες εξελίξεις στην χώρα σας. Πήρατε μια γεύση άλλωστε τι θα πει ΑΣΤΕΓΟΣ μέσα στην πόλη του και τι μπορείτε να κάνετε κι εσείς, για να αποδείξετε πως δεν είστε αδιάφοροι στη δυστυχία τους… Σφαίρα είναι και στην στροφή σας περιτριγυρίζει…που ξέρετε τι μπορεί να "ξεφυτρώσει" για όλο τον ελληνικό λαό το ΑΥΡΙΟ!
Ιδού η ευκαιρία να αποδείξετε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σας, που είναι ελληνική ΑΡΕΤΗ. Μαζί σας και η αφεντιά μου, για να σάς συγχαίρω, αν κάνετε το καθήκον σας κι αν παροτρύνετε και τους φίλους σας, να σας μιμηθούν. Τότε θα συγχαρώ και τον εαυτό μου, για τον σπόρο της ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ. Και θα χαρώ που συνέβαλα, ώστε να συμμετάσχετε στον ΑΓΩΝΑ τηςΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. 
    Προς το παρόν μετά χαράς να σας ενημερώσω για την πρωτοβουλία των καταδρομέων. Αυτοί οι αξιέπαινοι αγωνιστές είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν με όλα τα νόμιμα μέσα την ελληνικότητα αυτής της έκτασης και στην διάθεση των  αστέγων της Αθήνας. Κι ας γνωρίζουν πως οι δοσίλογοι πολιτικοί έχουν συμφωνήσει με τους διεθνιστές να δοθεί για την κατασκευή ΤΕΜΕΝΟΥΣ. Ευχής έργο θα ήταν να τους μιμηθούν και στις άλλες πόλεις, ώστε να αποφευχθεί ηΛΑΘΡΟΑΠΟΙΚΗΣΗ. 
    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σας μεταφέρω έναν διάλογο που άκουσα, πριν λίγο καιρό σ' ένα αεροπλάνο. Τι λέτε; Αν ήμουν επιβάτης; Μα έχει ανάγκη μεταφορικού μέσου ένα… αυτοκίνητο σποράκι;  Σε μυστική αποστολή ήμουν και μού τράβηξαν την προσοχή δυο επιβάτες, που συζητούσαν χαμηλόφωνα. Φυτεύτηκα ανάμεσά τους κι άκουσα τον ένα να λέει χαμηλόφωνα στον άλλον: "Μην χτίσετε ποτέ επίσημο τζαμί στην Αθήνα. Αφήστε τους να προσεύχονται όπως και τώρα άτυπα, όπου θέλουν!"
Αυτόματα ρώτησα τις… μυστικές μου υπηρεσίες (μόνο εσείς έχετε;) και βεβαιώθηκα πως ο μουσουλμάνος ήταν Αιγύπτιος Αξιωματούχος και Φιλέλληνας κι  εμπιστεύτηκε την βαρύνουσα άποψή του σε έναν Έλληνα διπλωμάτη. Εντυπωσιάστηκα απ' αυτή την φιλελληνική κίνησή του όπως κι εσείς άλλωστε, μα δεν έχω την απάντηση. Εσείς τι λέτε; Απ' την μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα το έκανε ή μήπως επειδή γνώριζε από "μέσα" τι σημαίνει ένα ΤΖΑΜΙ και τι πραγματικά είναι ένα ΤΕΜΕΝΟΣ;
Επειδή υποψιάζομαι πως ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί για ποιο λόγο επιμένουν να χτίσουν τζαμιά σε ελληνικές πόλεις… θα σας κάνω μια μικρή ενημέρωση, για το πώς λειτουργεί ο μουσουλμανισμός. Οι ιμάμηδες, οι χοτζάδες, οι μουφτήδες και οι μουλάδες έχουν τεράστια δύναμη και εξουσία ζωής και θανάτου στους πιστούς τους. Μπορούν να φανατίσουν μέχρι θανάτου τις λαϊκές τους μάζες. Μπορούν να ελέγχουν απ' τον αριθμό των γεννήσεων, μέχρι το ποιος θα γίνει καμικάζι - μάρτυρας του ΙΣΛΑΜ.
Φανταστείτε να παραδοθεί στην ιδιοκτησία τους η τεράστια έκταση του Βοτανικού! Θα τον κάνουν άβατο κι απόρθητο, με την επένδυση της ιερότητας ενός τεμένους. Ποιο κράτος και ποιος ελληνικός Νόμος θα τολμά να επέμβει στις αυθαιρεσίες τους, όταν γίνουν άπληστοι κι ανεξέλεγκτοι; Τώρα όμως που προσεύχονται σκόρπιοι και σε κρυφούς χώρους, έχουν τον φόβο της παρανομίας και μπορεί η Αστυνομία να επέμβει. Μέσα σ' ένα ιδιόκτητο και νόμιμο τζαμί, θα είναι ο όχλος και ο ΑΛΛΑΧ.
Μ' αυτό το μυαλό να ονειρεύονται οι κοιμισμένοι λαθραίοι, που δεν "βλέπουν" στην Ελλάδα το ΣΠΟΡΑΚΙ!
 Εσάς όμως φίλοι μου ελπίζω η παρουσία μου κοντά σας κάθε Κυριακή να σας έχει "ξυπνήσει" για το θράσος αυτών των εισβολέων, που δεν σέβονται ούτε την φιλοξενία σας, ούτε την χώρα σας αλλά ούτε και την θρησκεία σας. Εννοώ πως εσείς δεν πρέπει να ανέχεστε ανάμεσά σας αλλόθρησκους εισβολείς, που ήρθαν για να μείνουν και να σας αλλοιώσουν σαν λαό και σαν ΕΘΝΟΣ!
Κι επειδή το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό για όλο τον πληθυσμό σας, που στενάζει απ' τις απαιτήσεις των παράνομων εποικιστών, θα κάνω κατάχρηση του χρόνου σας, για να σας εμπιστευτώ μια ευχάριστη ΕΙΔΗΣΗ. Πρέπει όμως να μείνει μεταξύ μας, μέχρι να γνωστοποιηθεί απ' τους υπεύθυνους του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ.
Όταν φύγατε εσείς, εγώ έμεινα εκεί και "αθέατο" άκουγα την συνομιλία τους. Αν και δεν συνηθίζω να κρυφακούω, γιατί θεωρώ πως δεν είναι σωστό, τόλμησα να γίνω ωττακουστής… επειδή συμπάσχω μαζί σας. Με εντυπωσίασε η αποφασιστικότητα των καταδρομέων, που παλεύουν με αυτοθυσία, για την επιτυχία του έργου που ανέλαβαν. Σχεδίαζαν λοιπόν την σίγουρη παραμονή στον χώρο αυτό, με μια πανελλήνια ΝΙΚΗ τους στις νομιμοφανείς αποφάσεις της προδοτικής κυβέρνησης.
Γνώριζαν πως οι 300 άθλιοι της Βουλής βιάστηκαν να υπογράψουν την… καταδίκη τους (αμήν και πότε) το νομοσχέδιο εννοώ, για να αρχίσει η ανέγερση του τζαμιού. Όμως η υπογραφή τους είναι άνευ ουσίας, γιατί το απαγορεύει ένας Νόμος του Συντάγματος μεγάλης σημασίας. Η κατάληψη… πίσω έχει τη νομική κάλυψη και στο τέλος οι άστεγοι θα αποκτήσουν νόμιμη ΣΤΕΓΗ.
Εσείς λοιπόν που νοιάζεστε για την πατρίδα σας, μην πιστεύετε τις παραπλανητικές δημοσιεύσεις τους και μη μένετε αμέτοχοι. Αναλάβετε το δικό σας μερίδιο ευθύνης, δείξτε το ενδιαφέρον σας με παρουσία κι αγκαλιάστε τους ατρόμητουςΕΛΛΗΝΕΣ. Κι εκείνοι πρόθυμα θα σας ενημερώσουν λεπτομερώς, γιατί τα άθεα τσιράκια της Νέας Τάξης συμφώνησαν να χτιστεί το ΤΕΜΕΝΟΣ. Κι έτσι ο λαός θα κηρύξει ενωμένος, πως ο ελληνικός σπόρος θα μείνει στον Βοτανικό αιώνιαΦΥΤΕΜΕΝΟΣ!

1 σχόλιο:

  1. - ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ειχαμε αναφερθει προσφατα αναλυτικα στο συγκεκριμενο θεμα και σε σχολιο μου εδω http://www.pronews.gr/portal/20160624/ellada/elliniki-politiki/2/adeies-leitoyrgias-sta-atypa-tzamia-yposhethike-o-nikos-filis αναφορικα με την νομιμοποιηση του ισλαμοφασισμου-εποικισμου της πατριδας μας και το τι σημαινει και τι σηματοδοτει η ανέγερση-νομιμοποιηση τεμενων και τζαμιων(μικρων-μεγαλων) σε ολη την ελληνικη επικρατεια

    Iκανοποίηση στις κοινότητες προσφύγων για το τέμενος στον Βοτανικό

    http://www.capital.gr/epikairotita/3161739/ikanopoiisi-stis-koinotites-prosfugon-gia-to-temenos-ston-botaniko (αξιζει να διαβαστει ολο,μπουκαρουν παρανομα στην πατριδα μας και επιβαλλουν σιγα σιγα την ατζεντα τους,ετσι κρατος εν κρατει οτι γουσταρουν ζητανε και κανουν αφου νιωθουν οτι η χωρα τους ανηκει πλεον)

    ΣΟΚ!Οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ απαιτούν πολλά ΤΖΑΜΙΑ στην ΑΘΗΝΑ... Κανένα πρόβλημα. Πάρτε τηλ. τον Άδωνι να σας φτιάξει οσα θέλετε στο τσάκ - μπάμ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_460.html

    Αυτό είναι το σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας από τους λαθρομετανάστες: Δεν μας φτάνει ένα τζαμί - Να φτιαχτούν και άλλα σε κάθε γειτονιά της Αθήνας!

    http://www.crete-news.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1

    ευστοχο σχολιο φιλου:

    ''analyst
    Γνωστος μου απο Δανία :
    "Mόλις οι Μουσουλμάνοι έπιασαν 20% του πληθυσμου της πόλης , μας ζήτησαν να μην πηγαίνουν αντρες στις δημόσιες πισίνες συγκεκριμένες μέρες για να μπορουν οι Γυναίκες τους να κανουν μπάνιο ανενόχλητες"
    Πολυπολιτισμικότητα. Προοδευτικότητα.Προσεχώς στις Οθόνες μας Ελληναραδες Ωχαδερφιστες.Παραδώσατε την Χώρα στους Γελοίους. Στα τέσσερα τώρα.''

    «Κατασκευή ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό»

    http://makpress.blogspot.gr/2016/09/blog-post_205.html ( οση μεγαλυτερη αντιδραση-αντισταση και οση μεγαλυτερη συμπαρασταση σε ολους που ακομη αντιστεκονται)

    Βοτανικός-Στέγη Αστέγων

    https://www.facebook.com/%CE%92%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%A3%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE%B7-%CE%91%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CF%89%CE%BD-1746459805566088/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf ( οση μεγαλυτερη αντιδραση-αντισταση και οση μεγαλυτερη συμπαρασταση σε ολους που ακομη αντιστεκονται)

    ΤΖΑΜΙ. ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ. «Ο σιωπών δοκεί συναινείν», (όπoιoς σιωπά φαίνεται ότι συμφωνεί).

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/10/oo.html ( οση μεγαλυτερη αντιδραση-αντισταση και οση μεγαλυτερη συμπαρασταση σε ολους που ακομη αντιστεκονται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive