Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΘΑΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ !!! ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ο Δ/νων Σύμβουλος του (δημόσιου) Αστέρα Βουλιαγμένης. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, τα χάπια σας και ΔΕΙΤΕ

Ετσι για να γνωρίζουμε που πάνε τα λεφτά μας.
Και γιατί η εφορία μπαίνει στα σπίτια μας, στους λογαριασμούς μας, στις τσέπες μας και παίρνει-με το έτσι θέλω-ότι γουστάρει. Πως θα μαζέψει λεφτά το άθλιο κράτος των Τσιπροκαμμένων να πληρώσει τα κοράκια της εξουσίας; Λοιπόν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αστέρα Βουλιαγμένης κ.Πολυχρόνης Γριβέας, αμοίβεται με... 200.000 ευρώ ετησίως !!! 
Μιλάμε για αστρονομικό ποσό για στέλεχος του Δημοσίου. 
Κι αυτό γιατί ο Αστέρας ανήκει στο Δημόσιο και δια μέσω αυτού στο ΤΑΙΠΕΔ.
Ο κ. Γριβέας έλαβε πέρυσι-με απόφαση της γενικής συνέλευσης μετόχων- 35.000 ευρώ αύξηση, όταν αποφάσισε από μόνος του να κάνει και χρέη Γενικού Διευθυντή που μετά από δική του απόφαση εδώ και καιρό δεν υπάρχει!!!
Κατά τα λοιπά ο Κατρούγκαλος συνεχίζει να στέλνει επιστολές στους συνταξιούχους και να εξηγεί τους λόγους που η επικούρηση των 195 ευρώ έγινε...19,5 ευρώ.
Και ότι γι αυτό φταίει το κακό ΠΑΣΟΚ του 2011.
Ελεεινοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive