Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ !! "ΣΚΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΙ "ΤΡΕΧΕΙ"

tsouvalas
Αυτή η γυναίκα μπορεί να επηρεάζει και γιατί τον αρχηγό της αστυνομίας στη λήψη σοβαρών αποφάσεων για τον ελληνικό λαό; «Σκιά» χωρίς στολή κυβερνάει την ΕΛ.ΑΣ; Χωρίς την υπηρεσιακή συνοδεία της, ο Αρχηγός δεν το κουνάει ρούπι από την Κατεχάκη, ενώ εκείνη του είναι τόσο πιστή και έμπιστη  ως Υπασπίστρια που  κάθε φορά που εκείνος λέει κάτι στους υφισταμένους του, η Ανθυπαστυνόμος...
τον κοιτάει με τη δέουσα προσήλωση αλλά και ικανοποίηση  στα μάτια αλλά και στην στολή του. Είναι η πρώτη φορά πάντως που στα χρονικά του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τοποθετείται ως «Υπασπιστής» γυναίκα και ειδικά χωρίς να είναι καν αξιωματικός και αυτό έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα στελέχη του Αρχηγείου που δεν βλέπουν με καλό μάτι τις παρεμβάσεις της και ειδικά  σε υπηρεσιακά θέματα που άπτονται ειδικών χειρισμών! Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, απλώς διατηρούμε έντονες υποψίες, ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο υπάρχει πιθανότητα να είναι ένας από τους ανθρώπους που τις τελευταίες ώρες χειρίζεται και το θέμα καταδίωξης μας από την Κρατική Ασφάλεια, κάνοντας τηλεφωνικές συνεννοήσεις για τη «σχετική διεκπεραίωση». Δηλαδή με ποιον θα μιλήσει ο αρχηγός, τι θα πει, πως θα το πει , τι θα πράξει. Εάν η κυρία αυτή έχει ανάμειξη(ελπίζουμε πως όχι), τότε θα μηνυθεί από όλα όσα ετοιμάζει το δικηγορικό γραφείο του κ.Σαράκη και τότε «μαύρο φίδι που τους έφαγε».
Η ίδια πάντως σε αντίθεση με την ανάληψη των καθηκόντων της καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθωθεί τουλάχιστον στυλιστικά ώστε να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα και στην πρέπουσα σοβαρότητα.  Πέρα του ότι ντύνεται με όμορφα αλλά διακριτικά ρούχα της εποχής, τελεί και υπό αυστηρή δίαιτα και τα αποτελέσματα πλέον είναι ήδη ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Αυτά που μας μεταφέρουν όμως, πολύ λίγο μας απασχολούν.
Οι κακές γλώσσες λένε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ πως όταν ανέλαβε καθήκοντα ο κ. Τσουβάλας, δεν κρατήθηκαν και οι δυο από τη χαρά τους και εθεάθησαν στο κέντρο που τραγουδούσε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Μάλιστα στο τραπέζι τους ακολούθησε και ο οδηγός του Αρχηγού. Πάντως η εν λόγω Υπασπίστρια δεν συνηθίζει να φορά και πολύ συχνά τη στολή της στα επίσημα ταξίδια του Αρχηγού στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις και αυτό έχει επίσης σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Εμείς ασχολούμαστε με ένα βασικό ερώτημα: Πόσο αυτό το πρόσωπο και γιατί φέρεται(εάν φέρεται)να επηρεάζει τις εντολές του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για σοβαρά ζητήματα. Εάν ισχύει, τότε υπάρχει και ηθικό και δεοντολογικό θέμα με την φυσική παρουσία του κ.Αρχηγού και τη λήψη αποφάσεων. Προς το παρόν, μένουμε σε αυτά…
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive