Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στην κινούμενη κρεατονησίδα σάπιου κρέατος σ.Φίλη από εκπαιδευτικούς σε σχολείο στο Ίλιον: «Αριστερός με ασφαλίτες, μπράβο…» (BINTEO)

fl708_3
Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη σε εγκαίνια ειδικού σχολείου στο Ίλιον. Ο κ. Φίλης βρέθηκε αντιμέτωπος με εκπαιδευτικούς που ζητούσαν διορισμούς στην Παιδεία και τον αποδοκίμαζαν καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του. «Σας είδαμε πόσοι είστε… Δεν είστε όλοι δάσκαλοι και όλοι εκπαιδευτικοί» είπε σε έντονους τόνους ο υπουργός Παιδείας....
 «Επειδή ζητάμε διορισμούς μας έφερες την αστυνομία εδώ πέρα. Ωραίος αριστερός με ασφαλίτες, μπράβο» του απάντησαν οι εκπαιδευτικοί. «Με την κυβέρνηση αυτή επανήλθαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί, άλλοι τους είχαν απολύσει» είπε ο κ. Φίλης εμφανώς εκνευρισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive