Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Aνάβει «φωτιές» ο Αλέφαντος: Αν ο εγγονός μου μου πει ότι είναι πούστης, θα τον διώξω! «Ούτε να ξαναπατήσει θα του πω!» (BINTEO)

alefantos1_b2(1)
Ο Νίκος Αλέφαντος δε «μασάει» τα λόγια του, εντός και εκτός γηπέδων. Ο πρώην προπονητής, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «La BiriBiri» και εκτός των άλλων, αναφέρθηκε και στους πούστηδες....
«Δεν τους πειράζω αυτούς, αλλά δε γουστάρω να πάει συγγενικό πρόσωπο σε αυτή την κατεύθυνση! Από μικρό πλάθεται το παιδί. Εκτός αν βγει γεννημένο…», είπε στην κάμερα.
Στην ερώτηση αν ο εγγονός του του ανακοίνωνε ότι ήταν πούστης, ο ίδιος απάντησε:

«Ούτε να ξαναπατήσει θα του πω! Ούτε να ξαναπατήσει! Για δρόμο, για διάλυση! Από μικρό πλάθεται το παιδί. Εκτός αν βγει γεννημένο. Εγώ δεν τους πειράζω αυτούς, αλλά δε γουστάρω να πάει συγγενικό πρόσωπο σε αυτή την κατεύθυνση. Δε γουστάρω, πάει τελείωσε, πώς το λένε; Δεν μ’ αρέσει! Τι ρατσιστής; Δε με νοιάζει!
Δεν τους πειράζω, αλλά δεν τους θέλω. Δεν βγαίνω έξω να τον δω στο δρόμο να τον πειράξω, στρίβω τη μούρη μου και φεύγω. Είναι τέτοιες οι αρχές μου, δεν μπορώ να προσαρμοστώ με τίποτα», σημείωσε.

1 σχόλιο:

  1. Ο Νίκος Αλέφαντος είναι η φωνή της καρδιάς του κάθε ανθρώπου της διπλανής πόρτας. Είναι ο μεγαλύτερος σύχγρονος λαϊκός φιλόσοφος, γιατί είναι η φωνή της κοινής λογικής και σε όποιον αρέσει. Όποιος δεν γουστάρει τον Αλέφαντο, ας απευθυνθεί στους διάσημους ακαδημαϊκούς "(αμπελο)φιλοσόφους" εγχώριους και αλλοδαπούς κι' αν καταλάβει τίποτα από τις "περικοκλάδες" τους ας τις εφαρμόσει.

    Εμείς εκτιμούμε και προτιμούμε Αλέφαντο, ας είναι και Ολυμπιακός (γι' αυτόν κάνουμε μία εξαίρεση).

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive