Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Απίθανο! Έκλεψαν τους κλεφτες που είχαν ληστέψει 570.000 € από εταιρία στου Ρέντη

Ο κλέψας του κλέψαντος έγινε με τα μέλη της σπείρας διαρρηκτών που είχαν αδειάσει το χρηματοκιβώτιο εταιρίας στη λαχαναγορά του Ρέντη τον περασμένο Αύγουστο, καθώς έναν μήνα μετά έπεσαν και αυτά... θύματα κλοπής από αγνώστους στο σπίτι τους, στον Ταύρο! Μάλιστα...
οι αρχικοί δράστες (ήταν ολόκληρη οικογένεια!) είχαν το θράσος να... καταγγείλουν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους! Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά κατάφεραν να εξαρθρώσουν τη σπείρα που είχε διαρρήξει στις 11 Αυγούστου τα γραφεία μιας εταιρίας μεταφοράς οπωροκηπευτικών στη λαχαναγορά και είχε αρπάξει από τα χρηματοκιβώτιά της το ποσό-μαμούθ των 570.000 ευρώ. Η πρώτη έκπληξη για τους αστυνομικούς ήταν ότι η διάρρηξη αποτε3λούσε... οικογενειακή υπόθεση, καθώς «εγκέφαλος» της ιδιαίτερα αποδοτικής κλοπής ήταν ένας 27χρονος Ελληνας και συνεργοί του η 43χρονη μητέρα του, η 20χρονη αδελφή του και η 20χρονη σύντροφός του!

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκαν τα ίδια τα μέλη της οικογενειακής συμμορίας στις ομολογίες τους, μεγάλο μέρος των χρημάτων το ξόδεψαν για να αγοράσουν δύο αυτοκίνητα μάρκας Mini Cooper (έχουν κατασχεθεί), αλλά και για να κάνουν χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη!

Καταγγελία
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά την εξάρθρωση της σπείρας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μια γυναίκα από τα συλληφθέντα μέλη της συμμορίας είχε καταγγείλει στις 10 Σεπτεμβρίου πως άγνωστοι είχαν αρπάξει μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα από το σπίτι της στον Ταύρο, το οποίο είχαν διαρρήξει! Οπως αποδείχθηκε, η λεία της κλοπής ήταν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και αποτελούσαν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που η ίδια και οι συνεργοί της είχαν κλέψει από την εταιρεία στου Ρέντη!

Μετά την εξιχνίαση της πρώτης κλοπής και την εξάρθρωση της οικογενειακής σπείρας (ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες) οι αστυνομικοί συνεχίζουν τώρα έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες της δεύτερης διάρρηξης, οι οποίοι έκλεψαν τα... κλεμμένα!
Θεοδόσης Π. Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive