Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Κυρά Τασία ΙΔΟΥ το .. έργο σου. Τραγωδία στην Ηλεία: Λαθροπροσφυγόπουλο 18 μηνών πνίγηκε σε πισίνα

Τραγωδία στην Ηλεία: Προσφυγόπουλο 18 μηνών πνίγηκε σε πισίνα (Εικόνα)
Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα στο κέντρο φιλοξενίας λαθροπροσφύγων, στην Μυρσίνη της Ηλείας, όπου ένα λαθροπροσφυγόπουλο  ηλικίας περίπου δύο ετών, έχασε την ζωή του με τον πιο απίθανο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες...
το νήπιο έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα σε πισίνα - η οποία είχε γεμίσει με νερό από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις - και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Εθελοντές, που βρίσκονταν μέσα στον χώρο φιλοξενίας,  προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, το οποίο στην συνέχεια διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε πνιγμό.
Τι είπε ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης για την τραγωδία στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων
Στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών αναμένεται να μεταφερθεί η σορός του νηπίου, ηλικίας περίπου δύο ετών, που έχασε σήμερα το απόγευμα την ζωή του, μέσα στον χώρο φιλοξενίας λαθροπροσφύγων, στην Μυρσίνη της Ηλείας.
Όπως ανέφερε στο αθηναϊκό πρακτορείο ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Ναμπίλ - Ιωσήφ Μοράντ, από το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής, θα αποδειχθεί αν ο θάνατος του νηπίου οφείλεται σε πνιγμό ή σε χτύπημα από την πτώση.
Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε το παιδί μέσα στην πισίνα, η οποία είχε γεμίσει με νερό από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, ο δήμαρχος είπε πως κατά πάσα πιθανότητα ξέφυγε της προσοχής των γονιών του.
Αμέσως μετά, όπως πρόσθεσε ο Ναμπίλ - Ιωσήφ Μοράντ, εθελοντές προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο νήπιο, ενώ στην συνέχεια διακομίστηκε στο κέντρο υγείας στην Γαστούνη, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Επίσης, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανδραβίδας, λίγη ώρα μετά το τραγικό γεγονός υπήξε αναστάτωση στο κέντρο φιλοξενίας, αφού λαθροπρόσφυγες άρχισαν να διαμαρτύρονται για την έλλειψη μόνιμου γιατρού.
Στο μεταξύ, η μητέρα του νηπίου η οποία είναι έγκυος, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διότι παραπονέθηκε για προβλήματα υγείας.
Όσον αφορά στο νήπιο που έχασε την ζωή του και τους γονείς του, είχαν έλθει από την Συρία,μέσω Τουρκίας, μαζί με άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στο κέντρο της Μυρσίνης, από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive