Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. TO ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

Το Ισραήλ ειναι δυσαρεστημένο με την εκεχειρια και προσφέρει κάλυψη στους τζιχαντιστές με δεκάδες αεροπορικές επιδρομές ώστε να μην αναπτύξει δυναμεις ο συριακός Στρατός στα σύνορα. Αγριες μαχες μεταξύ της Χεζμπολάχ η οποία ανέλαβε και την ευθύνη της κατάρριψης του Ισραηλινού F-16, Συριακού στρατού και Ισραηλινών δυνάμεων στο Γκολαν και στην Quneitra.H Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη του Ισραηλινού F-16 για να μην εμπλακεί περισσότερο στην παρούσα φάση ο συριακός Στρατός...
ενω έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το α/α σύστημα S-200 που χρησιμοποιήθηκε. Επισης ειδαν το φως της δημοσιοτητας,νέες φωτογραφίες που δείχνουν Ισραηλινούς στρατιώτες να περιθάλπουν τζιχαντιστές της Al-Nusra και του FSA. 14 νεκρούς τζιχαντιστες επέστρεψε το Ισραήλ στην Jabhat Fateh Al-Sham. Μάλιστα δόθηκε και σχετικό βίντεο με τους τζιχαντιστές να παρακαλουν τους ισραηλινούς στρατιώτες για όπλα. Η Χεζμπολάχ δηλωσε πως πλέον θα απαντήσει σε κάθε πρόκληση του Ισραήλ το οποίο έχει εγκαταστήσει στην περιοχή σύστημα ηλεκτρονικών υποκλοπών υποκλέπτοντας  τις επικοινωνίες του συριακού Στρατού για να βοηθά την Αλ-Κάιντα στη Συρία  Οι Ισραηλινοι συνεχίζουν της αεροπορικες επιδρομες σε διάφορες περιοχές που ελέγχει ο Συριακος Στρατός στην Quneitra και συγκεκριμένα στο κάστρο Jandal, Jabal al-Shiekh και στη βάση πυροβολικου στο Ayn Burj και στα χωρια Sasa και Deir Makir στο Γκολαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive