Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ. MIA AKOMH MEΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ!

stefanos1
ΦΥΓΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!    ΑΨΟΓΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! Άλλη μία νίκη για τον Στέφανο Χίο στη μάχη του κατά της πολιτικής εξουσίας. Έμεινε σύξυλη… η πλευρά Σπίρτζη....
stefanos2
Μετά από τη δικονομική ένσταση περί αναρμοδιότητας του δικαστηρίου που κατέθεσαν οι νομικοί σύμβουλοι του Στέφανου Χίου, ( ο γνωστός Ποινικολόγος Παύλος Σαράκης και η δικηγορική του ομάδα Φώτης Μποτίνης καιΝίκος Λαδόπουλος), το δικαστήριο έκρινε απαράδεκτη τη συζήτηση της υπόθεσης κι έκανε δεκτή την ένσταση της υπεράσπισης ενώ παρέπεμψε στην εισαγγελία την περαιτέρω διερεύνηση της.
pavlos-sarakis
O ποινικολόγος Παύλος Σαράκης 
Η μη εκδίκαση της υπόθεσης άφησε σύξυλους τους συνηγόρους του ζεύγους Σπίρτζη. Η πλευρά Σπίρτζη δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως αλλά δια μέσω των συνηγόρων τους, που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.
Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Χίος έχει υποβάλει εναντίον τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα.
Είναι μία καθαρή νίκη του Στέφανου Χίου και της νομικής ομάδας  της εφημερίδος  απέναντι στην μεθοδευμένη στόχευση του δημοσιογράφου από την κυβέρνηση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Δηλώσεις Στέφανου Χίου όταν έφτασε στο δικαστήριο


2 σχόλια:

  1. Αυτος ο βρωμυλος αριστερα με το λαδωμενο μαλι που κραταει φραπε στην πανω φωτογραφια ανηκει στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Παυλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνῶ.
    Νὰ κλείσουμε στὴν φυλακὴ αὐτοὺς ποὺ μᾶς κυβερνοῦν. Ἀλλὰ ποῖοι θὰ τοὺς κλείσουν; καὶ ποῦ; Πρόκειται περὶ τῶν μισῶν καὶ πλέον Ἑλλαδιτῶν ψηφοφόρων οἱ ὁποῖοι ἐξέλεγον καὶ ἐκλέγουν τοὺς ἔχοντας τὴν διαχείρισιν. Συνεπῶς αὐτοὶ εἶναι οἱ συμμορῖται καὶ εἶναι πολλοί...!!!
    Ὁπότε ποῖαν φυλακὴν καὶ πράσσειν ἄλογα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive