Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Ροζουλί χούντες ΔΕΝ έχουν καρδιά. ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ «ΕΚΟΨΕ» Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ : Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματά τους στον Τσίπρα

γεροβασιλη τσιπρας
Το δικαίωμα να υποβάλλουν την ερώτησή τους προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δεν έδωσε η κυβερνητική εκπρόπωσπος Όλγα Γεροβασίλη, σε δημοσιογράφους που εκπροσωπούσαν γνωστά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με το vima.gr, σε μια διαδικασία που διήρκεσε σχεδόν δυόμιση ώρες... και όπου είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήματα ακόμη και τοπικά ή περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη «δεν έδωσε το δικαίωμα υποβολής ερώτησης στο Βήμα, στο Πρώτο Θέμα, στον Ελεύθερο Τύπο, στη Δημοκρατία και προφανώς σε όσους δημοσιογράφους εκπροσωπούν Μέσα Ενημέρωσης τα οποία θεωρούνται μη ελεγχόμενα από την κυρία Γεροβασίλη».
Να σημειωθεί επίσης, ότι η κ. Γεροβασίλη,μια ημέρα πριν προχώρησε σε υποδείξεις προς τα κανάλια για τον τρόπο που κάλυψαν την Σύνοδο των ευρωπαίων ηγετών στο Ζάππειο, λέγοντας ότι προτίμησαν να προβάλλουν εκπομπές μαγειρικής παρά την Σύνοδο των ηγετών.

2 σχόλια:

  1. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...

    ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ,ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΟΥΛΕΥΑΝ...
    ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..!!!

    ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!! ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

    ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ -ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ- ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΙΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ:
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ε.ΣΥ.

    ΕΔΩ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...!!!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=24557

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI AXRISTO NA KANOUME SXOLIA ,EDO POIGE TOS KOSMOS STHN THESSALONIKH KAI DEN MILISE KANENAS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive