Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του πόθεν έσχες του επιχειρηματία

Οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης
Οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών στη σειρά για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, μετά την απόσυρση του επιχειρηματία Ιωάννη Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό. Αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στο πόθεν έσχες του επιχειρηματία, αναμένεται...
η καταβολή της πρώτης δόσης, ύψους 20,5 εκατ. ευρώ για την κατοχή μίας εκ των τεσσάρων δημοπρατηθέντων τηλεοπτικών αδειών.
Σε δηλώσεις του την εβδομάδα που μας πέρασε, αμέσως μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και την ανάδειξη Σαββίδη σε προσωρινό υπερθεματιστή, ο επιχειρηματίας είχε σημειώνει: «Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση».
Από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας είχε διευκρινιστεί πως εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος επάρκειας των οικονομικών μέσων της εταιρείας «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED», «σύμφωνα με την παράγραφο 8.1 της προαναφερθείσας προκήρυξης, θα καταστεί τότε, οριστικός υπερθεματιστής και θα κληθεί εντός 15 ημερών, από την ανακήρυξη, να καταβάλει την πρώτη δόση του τιμήματος των 61.500.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive