Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Βενεζουέλα: Ο Κομμουνισμός σκοτώνει τα παιδιά

Βενεζουέλα: Ο Κομμουνισμός σκοτώνει τα παιδιά
Στην Ελλάδα η ιδεολογία της Αριστεράς έχει «αγιοποιηθεί» ως κάτι το ιδεατό και όποιος ασκήσει κριτική οδηγείται στην «Ιερά Εξέταση» της εποχής. Στην πράξη όμως η εφαρμογή της οδηγεί σε φτώχεια και ανέχεια. Άλλα έιναι τα κακά της δεξιάς ιδεολογίας.  Στην κομμουνιστική Βενεζουέλα περισσότερα από 60 παιδιά νοσηλεύονται για υποσιτισμό.  Η κεντρική παιδιατρική κλινική της Βενεζουέλας έχει γεμίσει.  Η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή....
Μητέρες δεν μπορούν να παράξουν αρκετό γάλα, προκειμένου να ταΐσουν τα παιδιά τους.  «Δεν έχω χρήματα. Δεν τον ταΐζω καλά και δεν μπορώ να του αγοράσω βρεφική φόρμουλα» λέει η 22χρονη Λάουρα, μητέρα ενός βρέφους πέντε μηνών, μιλώντας στην λατινόφωνη έκδοση του Fox News.  Η έλλειψη τροφίμων χάρη στην κομμουνιστική πολιτική που ακολουθείται έχει προκαλέσει «έκρηξη» στα φαινόμενα υποσιτισμού βρεφών και μικρών παιδιών.  Επτά παιδιά, ηλικίας κάτω των 14 ετών, έχουν χάσει τη ζωή τους, επειδή ο οργανισμός τους δεν είχε δεχτεί την απαραίτητη ποσότητα τροφής.   «Η "δίαιτα Μαδούρο" σε σκληραγωγεί»!  Αυτό είχε να δηλώσει ο σοσιαλιστής ηγέτης της Βενεζουέλας.  Αντίστοιχες δηλώσεις ακούσαμε και στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα πως οι περικοπές στις συντάξεις δεν υφίστανται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive