Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ.


Έναν εφιάλτη πέρα από κάθε φαντασία φαίνεται πως βίωσε πριν φύγει από τη ζωή η Brittanee Drexel, μια 17χρονη κοπέλα, η οποία απήχθη το 2009 από το σπίτι της στο Μιρτλ Μπιτς της Νότιας Καρολίνας και έκτοτε αγνοούνταν τα ίχνη της. Μια...
πρόσφατη κατάθεση ενός κρατούμενου σε φυλακές των ΗΠΑ οδήγησε το FBI στην εξιχνίαση της υπόθεσης της εξαφάνισης, η οποία παρέμενε ανοιχτή αφού το πτώμα της κοπέλας δεν είχε βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, o Taquan Brown, o οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 25 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση, προχώρησε στην κατάθεση-βόμβα μέσα από τη φυλακή και τα στοιχεία που αποκάλυψε αποτέλεσαν την «άκρη του νήματος» για να ξεδιπλωθούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της απαγωγής, της κακοποίησης και τέλος της δολοφονίας της κοπέλας.

Ειδικότερα, ο Brown αποκάλυψε τις αρχές ότι είδε την κοπέλα στο μέρος όπου την κρατούσαν οι απαγωγείς της (μεταξύ των οποίων και ένας 16χρονος φίλος του, ο Da’Shaun Taylor) βιάζοντάς την κατ’ εξακολούθηση για πολλές μέρες. Αυτή η «κρυψώνα» που χρησιμοποιούνταν από τα μέλη της συμμορίας για την αποθήκευση όπλων και ναρκωτικών είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για την έφηβη κοπέλα, η οποία πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής της υπομένοντας φριχτά βασανιστήρια από τους λαθρομετανάστες .

O κρατούμενος ισχυρίζεται ότι έχει δει σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις την 17χρονη. Την πρώτη φορά, την είχε δει να προσπαθεί να διαφύγει προτού την σταματήσει ένα από τα μέλη της συμμορίας και την αναγκάσει να ξαναγυρίσει την καλύβα, χτυπώντας την με ένα όπλο. Τη δεύτερη φορά, είδει το πτώμα της καθώς το μετέφεραν τυλιγμένο έξω από την κρυψώνα τους για να το «ξεφορτωθούν».

Παρόλο που η σορός της Drexel δεν βρέθηκε ποτέ, αρκετοί μάρτυρες που εντόπισαν οι αρχές μετά τη διαλεύκανση της υπόθεσης είπαν ότι οι δράστες το πέταξαν σε ένα τοπικό έλος που βρίθει από αλιγάτορες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αρχές, φαίνεται πως ο 16χρονος τότε Da’Shaun Taylor, ο οποίος ήταν φίλος της κοπέλας, την παρέσυρε σε αυτήν την καλύβα της φρίκης και αργότερα κράτησε τους φίλους του να «διασκεδάσουν» μαζί της. Ο μαζικός βιασμός εξελίχθηκε σε απαγωγή, με τους νεαρούς να κρατούν αιχμάλωτη την άτυχη 17χρονη πολλές μέρες, προτού τρομάξουν από την έκταση που είχε πάρει η εξαφάνισή της στα ΜΜΕ και αποφασίσουν να τη σκοτώσουν, ταΐζοντάς την στους αλιγάτορες ώστε το πτώμα της να μη βρεθεί ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος σήμερα Taylor συνελήφθη πρόσφατα για μια ληστεία αλλά είναι πλέον ελεύθερος, αφού κατέβαλε την εγγύηση που είχε ορίσει ο δικαστής. Στο μεταξύ, η κοινή γνώμη στη Νότια Καρολίνα είναι ανάστατη καθώς τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές σχετικά με την υπόθεση είναι ελλιπή και ο 25χρονος μπορεί να τη γλιτώσει για τη δολοφονία της Drexel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive