Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΝΔ: Τι μαρτυράει νέα δημοσκόπηση – Απογοητευμένοι και καχύποπτοι οι Έλληνες

Dimoskiposi_KapaResearch
Απογοητευμένοι και καχύποπτοι είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει Tο Βήμα της Κυριακής. Η ΝΔ διατηρεί προβάδισμα, αλλά η κακή ψυχολογία, η χαμηλή αυτοπεποίθηση και η απαισιοδοξία εκτοξεύουν την αποχή. Στην πρόθεση ψήφου (σε παρένθεση η αναγωγή της αδιευκρίνιστης):...

ΣΥΡΙΖΑ: 18,1% (25,6%)
ΝΔ: 22% (31,1%)
Χρυσή Αυγή: 6,2% (8,8%)
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: 4,7% (6,7%)
ΚΚΕ: 5,4% (7,6%)
Το Ποτάμι: 1,8% (2,5%)
ΑΝΕΛ: 2,1% (3%)
Ένωση Κεντρώων: 2,7% (3,8%)
Λαϊκή Ενότητα: 1% (1,4%)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,4% (2%)
Πλεύση Ελευθερίας: 1,7% (2,4%)
Άλλο κόμμα: 3,6% (5,1%)
Λευκό/Άκυρο: 2,5%
Δεν έχω αποφασίσει: 14,8%
Αποχή: 12%
Στην παράσταση νίκης, το 59% δηλώνει ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ 23,3%), ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με 29,6%, έναντι 27,4% του Αλέξη Τσίπρα (κανένας από τους δύο απαντά το 41,2%)
Δυσαρεστημένοι οι πολίτες από την κυβέρνηση (76,9% κρίνει το έργο της αρνητικά ή μάλλον αρνητικά), αλλά και από τη ΝΔ (68,6% κρίνει την παρουσία της αρνητική ή μάλλον αρνητική).
Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, το 71,5% εκτιμά ότι έπρεπε να γίνει κάποια ρυθμιστική παρέμβαση, ωστόσο, το 56,3% κρίνει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αρνητικά ή μάλλον αρνητικά.
Τέλος, το 71,1% των ερωτηθέντων επιθυμεί να βρεθεί τρόπος να μην κλείσουν τα κανάλια που δεν πήραν άδεια.

1 σχόλιο:

  1. Παρτε το χαμπαρι.Συριζα θα κυβερνα μεχρι το 2019.Αυτο επιθυμουν τα 10 μεγαλύτερα πορτοφολια της Ελλαδας αλλα και οι Διεθνεις δυναμεις.Θα γινει ανακατανομή πλουτου και αλλαγη χαρακτηρα των Ελλήνων.Οσο για την Ν.Δ-Πασοκ και Σια ειχαν 40 χρονια την ευκαιρια αλλα φροντισαν να κονομησουν οι υπουργοι τους και να φτωχυνει η Ελλαδα!4 μονο επιφανείς υπουργοι του μπουχεσα εχουν κρυμμενα σε διαφορα νησια-φορολογικους παραδεισους ανω των 150εκ ευρω ο καθενας(Αρχικα τους¨Γ.Σ/Μ.Λ/Δ.Σ/Γ.Β).Δηλ 1/2~1 δις εχουν μονο αυτοι οι 3.Καντε αναγωγη να δειτε τι εχουν φαει ολοι αυτοι σαν ομαδα από το πλιατσικο σε βαρος ΜΑΣ!
    Ο Τσιπρας είναι πολύ πιο γατος απ`οτι νομιζουν οι αφελείς νοσταλγουντες.Οσο για τον γουρλοματη(gremly κατά τον γατο Γιωργο Τραγκα που την εκανε πανεξυπνα μαζι με το τεραστιο"κασερι" του(όπως και ο Θεμος) με ελαφρα πηδηματάκια και εξαφανιστηκε(μαζι με το "κασερι" του)γιατι είναι η εποχη της λουφας για τους εξυπνους,θα παρακολουθεί τις αχρηστες δημοσκοπησεις που τον βγαζουν πρωτο(ισχυει),μεχρι το 2019 και βλέπουμε...Τελικα ο πιο γατος απεδείχθη ο Λεβεντης(μαθηματικος εγκέφαλος είναι,5ος στην γενικη καταταξη επιτυχων στην Σχολη Πολιτικων μηχανικων Ε.Μ.Π το 1971)που ενσωματωθηκε με τον ισχυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive