Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πιάστηκαν στα χέρια τα "κοράκια". Η "Μάχη" των "νεκροθαφτών". Απίστευτο περιστατικό στην Ηλεία: Άγριο ξύλο για το ποιος θα αναλάβει την κηδεία

Απίστευτο περιστατικό στην Ηλεία: Άγριο ξύλο για το ποιος θα αναλάβει την κηδεία
Μαινόμενος εργολάβος κηδειών ξυλοφόρτωσε δύο ανθρώπους, σε χωριό του δήμου Βουπρασίας, του νομού Ηλείας. Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Πρωταγωνιστής του ένας εργολάβος κηδειών, ο οποίος κατάγεται από το συγκριμένο χωριό αλλά δραστηριοποιείται στην Πάτρα. Σύμφωνα... με πληροφορίες του patrasnews.gr, μπήκε σε έξαλλη κατάσταση μέσα σε καφενείο του χωριού ζητώντας το λόγο από τον ιδιοκτήτη του, γιατί η κηδεία ενός συγγενή τους ανατέθηκε σε άλλο γραφείο τελετών. Θεωρώντας ότι ο ιδιοκτής του καφενείου ήταν αυτός που είχε πάρει τη σχετική απόφαση άρχισε να τον χτυπά με μανία και μάλιστα πήρε στα χέρια του το «καρφωτικό» (το εργαλείο με το οποίο καρφώνουν τα κηδειόχαρτα σε στύλους) και τον «πυροβόλησε» με αυτό στο κεφάλι. Δεν δίστασε δε να επιτεθεί και στον ίδιο του τον βοηθό, ο οποίος επιχείρησε να τον σταματήσει. Τελικά τράπηκε σε φυγή καθώς είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και πλέον αναζητείται σε Πάτρα και Ηλεία για να συλληφθεί. Όσο για τον άτυχο ιδιοκτήτη του καφενείου, αυτός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive