Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δια χειρός "Παππά;" διακόπηκε η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Τι λένε οι .."Φήμες"

Αποτέλεσμα εικόνας για διακόπηκε η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.
Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε λόγω αντιπαραθέσεων η πρώτη διάσκεψη του ΣτΕ, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα συγκληθεί εκ νέου η συνεδρίαση. Μόλις και μετά βίας...
μία ώρα διήρκησε η πρώτη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά την έναρξη της διάσκεψης υπήρξαν εντάσεις και εκφράστηκαν διαφωνίες επί θεμάτων που σχετίζονται με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί με αποτέλεσμα τελικώς η διάσκεψη να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο. Με βάση αυτά τα δεδομένα επί του παρόντος παραμένει άγνωστο πότε θα συγκληθεί εκ νέου η διάσκεψη των ανώτατων δικαστών.  Οι "φήμες" λένε οτι υπήρξε παρασκηνιακό "μπλογκάρισμα" βλ. Μαρκάρισμα των συμβούλων που ανήκουν στην πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ο οποίοι λειτούργησαν ως "λαγοί" του Υπουργού Παππά που όντας λειγότεροι αποφάσισαν την μπαχαλοποίηση του Συμβουλίου και την κατα συνέπεια διάλυση της διάσκεψης. Πότε θα γίνει η νέα; ΟΤΑΝ η πλευρά Παππά αποκτήσει κι άλλους συμβούλους ώστε η απόφαση ΥΠΕΡ της Κυβέρνησης να είναι σίγουρη όπως ΠΡΟΒΛΕΨΕ ο Τσίπρας απο την ΔΕΘ πρόσφατα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive