Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΥ φτάσαμε ρεεεεε! ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ έδειραν αλύπητα ..αστυνομικούς. «Προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε αλλά άρχισαν να μας χτυπούν με ξύλα και σιδερολοστούς» λενε. ΒΙΝΤΕΟ

Αντιεξουσιαστές ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Κομοτηνή
ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ επιτέθηκαν χτες σε αστυνομικούς στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Οι κρανοφόροι με κοντάρια που συμμετείχαν σε πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, εντόπισαν το διοικητή ασφαλείας κι έναν ακόμη αστυνομικό και τους επιτέθηκαν. Οι αστυνομικοί απέφυγαν τα πρώτα χτυπήματα και προσπάθησαν να ξεφύγουν
όπως μετέδωσε ο Alpha.
«Μια ομάδα που έφυγε από τον χώρο της πορείας μας επιτέθηκε. Προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε αλλά άρχισαν να μας χτυπούν στο κεφάλι και το σώμα με ξύλα και σιδερολοστούς», αναφέρουν οι αστυνομικοί.
Ο ένας αστυνομικός κατόρθωσε να ξεφύγει, όμως ο διοικητής ασφαλείας έμεινε πίσω και οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να τον χτυπούν.
Τελικά οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, με το διοικητή να παραμένει νοσηλευόμενος καθώς έφερε σοβαρότερα τραύματα.
Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive