Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΟΙ είναι στη black list του Μητσοτάκη. Τα νέα πρόσωπα

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος ΜητσοτάκηςΤις επόμενες κινήσεις του σχεδιάζει ο Πρόεδρος της ΝΔ μετά την παρουσία του στην ΔΕΘ καθώς εκτιμά πως τους επόμενους μήνες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τονίσει πως θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές τόσο στον κομματικό μηχανισμό όσο και στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια κάτι που επανέλαβε και στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Βελλίδειο Συνεδριάκο Κέντρο. Ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων του θα φανεί το επόμενο διάστημα και κυρίως μέσα στον Οκτώβριο όπου θα ανακατέψει την τράπουλα των τομεαρχών....
καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που στην αξιολόγηση που έγινε πήραν κάτω από την βάση. Χαμηλό βαθμό έχουν πάρει και όσοι εμπλέκονται με την κοινοβουλευτική ομάδα.

Αναζητείται έμπειρος κοινοβουλευτικός

Ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας, τον οποίο πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη, βρίσκεται στο στόχαστρο του Κυριάκου Μητσοτάκης που θέλει να τον αντικαταστήσει άμεσα. Ο πρόεδρος της ΝΔ του χρεώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζεται ασύνδετη και δεν αναδεικνύει ζητήματα που άπτονται με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο απέναντι στην κυβέρνηση.
Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ίσως είναι ο μόνος πρόεδρος στην ιστορία του κόμματος που δεν έχει ούτε ένα «δικό» βουλευτή, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του προκειμένου να βρει το πρόσωπο εκείνο που θα αντικαταστήσει τον Κ. Τσιάρα.

Μένει ο Βρούτσης, αλλάζουν Δένδιας – Κεραμέως

Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να αλλάξει και τους τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Τον Νίκο Δένδια διότι τον θεωρεί «δελφίνο» και τον κατηγορεί πως παίζει προσωπικά παιχνίδια, με τελευταίο παράδειγμα την επιστροφή των χρημάτων γαι τις τηλεοπτικές άδειες. Τον Γιάννη Βρούτση γιατί θυμίζει το παλιό και γνωρίζει μόνο τα εργασιακά, τον χαρακτηρίζει μάλιστα «αδιάβαστο» για άλλα ζητήματα και την Νίκη Κεραμέως καθώς την θεωρεί «λίγη» γι αυτή την θέση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται να γλιτώνει ο Γιάννης Βρούτσης καθώς στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα θα βρεθούν οι εργασιακές σχέσεις οπότε οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει την δεδομένη χρονική στιγμή ο πρώην υπουργός είναι, όπως λένε στο Μοσχάτο, πολύτιμες.
Την θέση των δύο δεν αποκλείεται να πάρουν νέα πρόσωπα και ήδη ακούγονται τα ονόματα του Ανδρέα Κατσανιώτη, του Κώστα Βλάση και του Χρήστου Μπουκώρου. Ωστόσο επικεφαλής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεν αποκλείεται να οριστεί νέος σε ηλικία βουλευτής αλλά με μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία.

Ανασχηματισμός σε τομεάρχες

Στην περίπτωση που μείνει εκτός ο Νίκος Δένδιας τότε θα αναλάβει επικεφαλής σε κάποιο τομέα καθώς με αυτό τον τρόπο εκτιμούν στο Μοσχάτο πως θα τον ελέγχουν πιο εύκολα. Επίσης θέση αναμένεται να καταλάβει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος είναι παραγκωνισμένος και δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο στον κομματικό μηχανισμό. Η Όλγα Κεφαλογιάννη επιθυμεί να αναλάβει έναν τομέα περισσότερο πολιτικό και να μην έχει να κάνει με τον τουρισμό. Θυμίζουμε πως η πρώην υπουργός είχε ζητήσει να πάρει τον τομέα Εξωτερικών και Άμυνας τον οποίο πήρε τελικά η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ενίσχυση αναμένεται να υπάρξει και στο οικονομικό επιτελείο όπου αμετακίνητος θεωρείται ο Χρήστος Σταικούρας αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες του Προέδρου της ΝΔ.
Ρόλο αναμένεται να αναλάβει ο Στυλιανός Πέτσας που είναι αρμόδιος για θέματα δημοσιονομικής προσαρμογής και αρχίζει δειλά – δειλά να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις στα ΜΜΕ

2 σχόλια:

  1. Κούλης στην “στιγμή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ” στην ΔΕΘ : Με αυτούς θα κυβερνήσω και θα σας ξεσκίσω ...

    Πρωθυπουργός : Κουλης Μιζοτάκης (ο πιστωτής της Μίεζενς)

    Υπουργός Οικονομίας : Παπασταύρου Σταύρος (ο εταίρος της Μαρέβας )

    Υπουργός Δικαιοσύνης : Βορίδης Μάκης (ο συνήγορος του κωφάλαλου Ψυχάρη)

    Υπουργός Μ.Μ.Ε : Μπουμπούκος Άδωνης ( ο σύζυγος της τελεπερσόνας Ευγενείας)

    Υπουργός Εξωτερικών : Μπακογιαννη Ντόρα (η κοράκλα του Μητσοτάκη )

    Υπουργός Μιζοκρατίας : Χριστοφοράκος Μιχάλης (ο συμμαθητής της Ντόρας )

    Υπουργός Υγείας : Μπακογιάννη Αλέξια ( η εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού)

    Υπουργός Εσωτερικών : Μπακογιάννης Κώστας (ο περιφερειάρχης υιός της Ντόρας )

    Υπουργός Οικονομικών: Σκυλακάκης Θεόδωρος (ο υποτακτικός της Ντόρας )

    Υπουργός Συγκοινωνιών : Χατζηδοντοράκης Κώστας ( ο ευεργέτης του Βασιλάκη)

    Υπουργός Διαφήμισης : Φλέσσας ( ο διαφημιστής της Ντοροφαυλοκρατίας)

    Υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς, κατ΄επιλογή και προτίμηση από τον κατάλογο των εκπαιδευμένων μιζοαρπάχτικων της Μητσοτακό-Ντορό-Φαυλό-Κρατίας της ΝΕΑΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι λοιπόν οι σφουγγοκωλαριοι της Μητσοτακοκρατίας.

    Δείξε μου τoυς συνεργατες σου για να σου πω ποιος είσαι...

    Ραμολιμέντα της πολίτικης, δευτεροκλασάτοι και αχρείοι μιζαρπάχτρες αποτελούν πλέον τον εσμό της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν την κουστωδία ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive