Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Μόοοονο;Στα 3,7 δισ. δολάρια η περιουσία του Ντόναλντ Τραμπ. Είναι κατά 800 εκατομμύρια δολάρια μικρότερη σε σύγκριση με πέρυσι, σύμφωνα με το Forbes

Στα 3,7 δισ. δολάρια η περιουσία του Ντόναλντ Τραμπ
Το ύψος της καθαρής περιουσίας του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ εκτιμάται στα 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ήτοι 800 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα σε σύγκριση με πέρυσι...
έγραψε το περιοδικό Forbes σήμερα, αποδίδοντας τις οικονομικές απώλειες στις τάσεις πτώσης των τιμών που καταγράφονται στην αγορά ακινήτων της Νέας Υόρκης.
Το περιοδικό διερεύνησε 28 περιουσιακά στοιχεία ή κατηγορίες στοιχείων ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο επιχειρηματίας και βρήκε ότι η αξία 18 εξ αυτών κατέγραψε πτώση, περιλαμβανομένων του ουρανοξύστη Τραμπ στο Μανχάταν και του νυχτερινού κέντρου ιδιοκτησίας του στο Παλμ Μπιτς, στην Φλόριντα.
Η αξία του ακινήτου στο νούμερο 40 της Γουόλ Στριτ στην καρδιά της Νέας Υόρκης επίσης ελαττώθηκε, σύμφωνα με το Forbes, το οποίο επισημαίνει ότι παρακολουθεί την πορεία της περιουσίας του μεγιστάνα εδώ και 34 χρόνια.
Την ίδια ώρα, ένα ακίνητο παρέμεινε στα ίδια επίπεδα ενώ η αξία άλλων 7 – ανάμεσά τους του δεύτερου υψηλότερου κτιρίου στο Σαν Φρανσίσκο – αυξήθηκε, σημειώνεται.
Το δημοσίευμα αυτό βλέπει το φως της δημοσιότητας καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ διανύει τα τελευταία μέτρα της κούρσας προς την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου.
Το Forbes επισημαίνει ότι η ανάλυσή του δεν αποδίδει οποιαδήποτε εμπορική αξία στο «όνομα» Τραμπ. Επίσης φαίνεται πως αμφισβητεί τον ισχυρισμό του το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεοπτικής αναμέτρησης με την Χίλαρι Κλίντον, ότι είχε δηλώσει εισοδήματα 694 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2015 στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή. Το Forbes σημειώνει ότι ο δισεκατομμυριούχος ανέμιξε τα εισοδήματα και τα κέρδη στο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive