Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΣαν σήμερα πριν 42 χρόνια  από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διάλυση της χώρας από τον μεγαλύτερο χαρισματικό απατεώνα, που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση, τον Ανδρέα Παπανδρέου. Έναν αποδεδειγμένο πράκτορα των Αμερικάνων. Έναν άνθρωπο χωρίς ιερό και όσιο. Αυτόν που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ με βάση τους περιθωριακούς  της Ελληνικής κοινωνίας. Ποιός δεν θυμάται τα πράσινα καφενεία και τους πρασινοφρουρούς, που  χώρισαν οικογένειες και αδελφό από αδελφό; Ποιός δεν θυμάται τα θηρία της αποχουντοποιήσης, που όλοι ήταν συνομιλητές των συνταγματαρχών και εντάχτηκαν στο ΠΑΣΟΚ για να γλυτώσουν το σαρκίο τους και πολλούς τους έκανε υπουργούς; Ποιός δεν θυμάται το "έξω οι βάσεις του θανάτου"; Ποιός δεν θυμάται τα παραδείγματα με τις γκόμενες και τα ξώγαμα; Ποιός δεν θυμάται τον άνθρωπο που εισήγαγε την κλεψιά...
με το "μπορείς να κάνεις ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι και 500.000 δρχ"; Δεν θυμάστε που του πήγαιναν σε βαλίτσες τα τούβλα με χιλιάρικα και τόσα άλλα με αποκορύφωμα της καταστροφής το "Τσοβόλα δώστα όλα"; Αυτά γιορτάζει σήμερα το  ΠΑΣΟΚ με όσους του έμειναν, ενώ πολλοί κρύφτηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ που σε λίγο θα έχει την ίδια μοίρα.

3 σχόλια:

  1. - Δυστυχώς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!! Πολλοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν ακόμα καταλάβει τί έγινε καί τί .... ΕΡΧΕΤΑΙ.... όταν βλέπω να πηγαίνει κόσμος στίς ομιλίες τής Φώφης Γεννηματά τί να πω πιά;;; Τί προσήλωση είναι αυτή;;;; Από τον ... Κυριάκο στην Φώφη καί από την Φώφη στον Τσίπρα.... Δεν βλέπει κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ κάτι άλλο, ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΛΑ.Ο.Σ. (γιά παράδειγμα) !!!! Τί άλλο περιμένουν; Μιά από τα ίδια πάλι; Θα Ψηφίσετε ΠΑΛΙ αυτούς πού έφεραν την Πατρίδα σε αυτό το χάλι;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΓΕΡΘΗΤΙ μήπως καί σώσουμε κάτι από την ΕΛΛΑΔΑ μας έστω καί την τελευταία στιγμή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΟΣ;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!ΗΛΙΘΙΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ-ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ-OFFSHORE-ΙΣΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!! 1) ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΓΑΠ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!! 2)ΠΡΟΤΕΙΝΕ-ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ,ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΙΕΘΝΟΥΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟ!!! 3) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ. ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΟΥΡΓΕΛΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ PSI!!!ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Μ ΑΥΤΟΝ!!ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ 1957 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΣΑ ΜΑΓΚΥ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ....ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ! ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ(!!!) ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ 1939... ΕΜ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΘΕΙ.....ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΠΛΑ ,ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΠΟΙΗΘΗΚΕ ...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , Ο ΑΛΗΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive