Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Eίδηση-ΣΟΚ!Η Τουρκία είναι... ΕΛΛΑΔΑ...

Κάθε μέρα που περνάει, οι γείτονες μας οι Τούρκοι καταλαβαίνουν ότι τα χώματα που πατούν είναι ελληνικά. Στο έδαφος βρίσκονται κρυμμένα τα αποδεικτικά στοιχεία αυτού και μάλιστα κάθε τόσο η αρχαιολογική σκαπάνη τα φέρνει στο φως. Πρόσφατα ήρθε στο φως, ψηφιδωτό που απεικονίζει...
το θεό Ποσειδώνα. Το ψηφιδωτό βρέθηκε στην αρχαίο πόλη Αιγές της Κιλικίας, στη σημερινή περιοχή Γιουμουρταλίκ. Οι αρχαιολόγοι εκτιμούν ότι το εύρημα χρονολογείται μεταξύ του 4ου και του 3ου αιώνα π.Χ.
Την ίδια στιγμή στην επαρχία Μπούρσα ανακαλύφθηκε αρχαίο ελληνικό βάζο 1500 ετών, κάτι που προκάλεσε αμέσως την κινητοποίηση των αρχαιολόγων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ντόπιος γεωργός, κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ‘έπεσε’ πάνω στο εύρημα ύψους 1,5 μέτρων, που εκτιμάται ότι είναι ελληνικό, της ύστερης ρωμαικής περιόδου.
Κάθε σπιθαμή της τουρκικής επικράτειας, είναι ελληνική. Το συνειδητοποιούν οι γείτονες μας και δε μπορούν να το χωνέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive