Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !! ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! Αλβανική προπαγάνδα μέσα από ελληνικά πανεπιστήμια

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! Αλβανική προπαγάνδα μέσα από ελληνικά πανεπιστήμια
Ο εχθρός βρίσκεται ΕΝΤΟΣ των πυλών!Διπλωματική εργασία στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Δημόσια Μνημεία στην πόλη Ελμπασάν» περιέχει όλα τα αλβανικά προπαγανδιστικά ψεύδη κατά της Ελλάδας. Συγγραφέας είναι η αλβανικής καταγωγής Ορνέλα...
Ντούκα και κατά τα φαινόμενα έχει πάρει το ελεύθερο από τους καθηγητές για αυτά που γράφει, καθώς οι περισσότεροι «πνευματικοί ταγοί» παριστάνουν τους δήθεν «προοδευτικούς», απορρίπτοντας κάθε τι ελληνικό και ελληνοπρεπές.  Από την σελίδα 46 έως και 54 διαβάζει κανείς τις ακραίες θέσεις περί των τσάμηδων και της δήθεν «γενοκτονίας» που υπέστησαν από τους έλληνες, ενώ οι τσάμηδες ήταν εκείνοι που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς ναζί, σκοτώνοντας Έλληνες.  Επιπλέον, αναμεταδίδει την γνωστή προπαγάνδα πως οι Έλληνες ουσιαστικά δεν υφίστανται.  Μάλιστα η φοιτήτρια χρησιμοποιεί ως πηγή, την οποία αποδέχτηκαν οι «προοδευτικοί» καθηγητές, την ακραία μισελληνική εφημερίδα «http://illyriapress.com», όργανο της Εθνικιστικής Οργάνωσης Εστία «VATRA» στις ΗΠΑ, η οποία βάλλει συνεχώς κατά της Ελλάδας και της ιστορικής αλήθειας.  Αυτά είναι τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.  Δείτε απόσπασμα από τοπικό μέσο ενημέρωσης των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου:

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ
    «Στηρίζω τις επιλογές και την αγωνιστικότητα του ΚΚΕ, γιατί είναι συνεπείς και επίκαιρες και άμεσα αναφερόμενες στις ανάγκες των εργαζομένων».

    Ιφιγένεια Βαμβακίδου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

    http://www.rizospastis.gr/story.do?id=6887126

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο ειναι το ευχαριστω της συγκεκριμενης φοιτητριας για την δωρεαν παιδεια(και οχι μονο)που απολαυσε τοσα χρονια στην πατριδα μας στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου κοροιδου και το χειροτερο ισως να της εχουν δωσει ηδη και την ελληνικη ιθαγενεια(για τους ελληνοφωνους γραικυλους καθηγητες που ουσιαστικα οχι μονο δεν αντεδρασαν αλλα ισως και να στηριξαν την συγκεκριμενη εργασια τα εχουμε επισημανει χιλιες φορες αυτος εδω ο τοπος εβγαζε παντα τους μεγαλυτερους εφιαλτες)

    σχετικες ειδησεις:

    • εχουμε αναφερθει επανειλημμενα για το μισος που τρεφουν οι αλβανοι κατα της πατριδας μας και των ελληνων,τοσο οι αλβανοι στην αλβανια οσο φυσικα και αυτο θα επρεπε να μας απασχολησει πολυ περισσοτερο οι αλβανοι που βρισκονται στην ελλαδα(που ολοι τους μπουκαραν παρανομα με το ετσι θελω στην πατριδα μας),καντε κλικ στον παρακατω συνδεσμο και διαβαστε τα σχολια των φιλων και ειδικα του σχολιαστη FanisPapadopoulos(φυσικα και των υπολοιπων)που συναναστρεφεται με αλβανους που απλα επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου, που απλα επιβεβαιωνει οτι τον αλβανικο(και οχι μονο)εθνικισμο θα τον βρουμε μπροστα μας όχι αναγκαστικά μόνο μέσω ένοπλων καταστάσεων αλλά αποκτώντας σιγά σιγά την ελληνική ιθαγένεια και ψηφίζοντας(καθοδηγουμενοι απο αλβανικα κεντρα)ανθέλληνες και ανθελληνικά κόμματα-σχηματισμούς εχθρικά προς τα συμφέροντα μας(δεν θα ασχοληθουμε γιατι ειναι μια αλλη ιστορια με τον ελληνοφωνο γραικυλο πρυτανη που καθεται σουζα μπροστα στην αλβανιδα προξενο και ουσιαστικα υιοθετει τις ''προτασεις''-προσταγες-επιταγες της)

    H Αλβανίδα Πρόξενος, στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (φωτο)

    http://makpress.blogspot.gr/2016/06/h_15.html

    • Θεσσαλονίκη : Με Αλβανούς καλλιτέχνες και πελάτες δουλεύουν πλέον τα μπουζουξίδικα ! (VIDEO)

    http://makpress.blogspot.gr/2016/06/video_23.html (διαβαστε και τα σχολια για το πως εχει διαμορφωθει η κατασταση)

    '' Οι 200.000 περίπου Αλβανοί που ζουν στη Θεσσαλονίκη ...''

    μια ωρολογιακη βομβα που μας φυτεψαν οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας και θα την βρουμε σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα μπροστα μας(ουσιαστικα τις συνεπειες τις ζουμε ηδη εδω και αρκετα χρονια)

    μιλαμε για τρομερους αριθμους,ακομα και μια εθνικιστικη-πατριωτικη κυβερνηση να ερθει στα πραγματα πλεον θα μιλαμε μονο για περιορισμο των ζημιων εδω που εφθασαν τα πραγματα,οχι οτι δεν ειναι ακατορθωτη η αποκατασταση των ζημιων αλλα απαιτειται κυβερνηση με ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ που θα εφαρμοσει σκληρη μεταναστευτικη πολιτικη τυπου αυστραλιας,ισραηλ κλπ...

    διαβαστε και την παρακατω επιστολη μιας αλβανιδας και το μισος που βγαζει κατα της πατριδας μας,που μπουκαρε οπως και ολοι οι συμπατριωτες της με το ετσι θελω στην πατριδα μας,που απολαυσε και απολαμβανει οπως και ολοι οι συμπατριωτες της τα παντα τζαμπα και δωρεαν(δωρεάν υγεία-παιδεία κλπ…)στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου κοροιδου,που εργαζεται και εχει δουλεια(σε αντιθεση με χιλιαδες ελληνιδες που βρισκονται στην ανεργια) οπως και ολοι οι συμπατριωτες της και κατεστρεψαν-διελυσαν σε συντομο χρονικο διαστημα την εγχωρια αγορα εργασιας με αποτελεσμα να στειλουν εκ. ελληνες στην ανεργια λογω της μη προστασιας του εγχωριου εργατικου δυναμικου ,περα ολων των αλλων:εγκληματικοτητα,εποικισμος,ξεχασμενες ασθενειες κλπ...:

    ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!

    http://taxalia.blogspot.gr/2016/04/blog-post_812.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive