Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.

Ο Νικόλας γνωρίζει πολύ καλά ότι και η εικονιζόμενη μοντέλα κα Ανδρεαδάκη που όπως μαθαίνουμε από το δημοφιλές blog preza tv , κάποια στιγμή έμπλεξε με την δικαιοσύνη και χρειάστηκε την συνδρομή του γνωστού ποδοσφαιρόφιλου ποινικολόγου κου Κούγια.
Στην κα αυτή πιστώνεται η καταπληκτική δήλωση που ακολουθεί: Στη σημερινή εποχή για να επιβιώσεις στη show biz πρέπει να είσαι μεγάλη πουτάνα, ή τρελό πουστράκι. Είναι νόμος και το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Μέσα στο λαμπρό γκέτο με τα σκατά δεν μπαίνεις αλλιώς. Ο Νικόλας όχι μόνο τα ξέρει πολύ καλά όλα αυτά λόγω επαγγέλματος, αλλά και σαν παιδί μεγαλωμένο στη Β Πειραιώς που το ποδόσφαιρο...

το ξεκινάς πριν από το σχολείο και δεν το μαθαίνεις στα κατηχητικά της Ιεράς μητροπόλεως, έχει κάθε λόγο να ψυλλιάζεται τα βρώμικα και ν’ αντιδράει σαν καθαρόαιμος οπαδός.
Γι’ αυτό παρά τις περισσευούμενες παραξενιές του στην προκειμένη περίπτωση είμαστε αδιαπραγμάτευτα μαζί με τον αδερφό μας.
Τη σχέση μπορεί να έχει η κοκκινιώτικη ψυχή μ’ αυτή την ξενέρωτη ξανθοβαμμένη κα Γκαγκάκη που προλογίζοντας κάποιο δικό της τραγουδιστή που τραγούδησε Ξυλούρη, μας άφησε ξερούς λέγοντας: Αυτό το τραγούδι να ξέρετε το έχει γράψει ποιητής ο Βάρναλης, το συνθέτη δεν τον θυμάμαι!
Κι αφού τελειώνοντας πρέπει να πω κι ένα τραγούδι (για μουσικό διαγωνισμό μιλάμε), αφιερώνω στους Κύπριους και μη αδελφούς μας το πασίγνωστο παραδοσιακό τραγούδι από το νησί της Αφροδίτης.
Τα ριάλια ριάλια ριάλια
τα σελίνια μονά τζε διπλά
τα μονόλιρα πεντόλιρα τζε πούντα
ο πετσεβέγκης που τα ‘χει στην πούγκα
Ψωμί δεν έχουμε να φάμε, ex factor για την όρεξη αδέρφια. Βοήθεια μας. Δ.Β.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στο ρόστερ της ομάδας πόσοι ex factor υπάρχουνε άραγε; Τέτοιες σκέψεις βασανίζουνε το άθλιο μυαλό μου. Χρειάζομαι επειγόντως νηστεία κι εξομολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive