Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ; ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ.Υπήρξα πρωταθλητής του ΠΓΣ, του Αθλητισμού των ΕΔ ως Αξιωματικός, Διοικητικός παράγων και ιδρυτής της ΕΟΠΕ. Τον ΠΔ  κ Παυλόπουλο τον γνωρίζω πολύ καλά. Υπήρξα συνεργάτης του επί μακρόν διάστημα. Μπορεί να έκανε λάθη και έκανε στην πολιτική, ποτέ όμως δεν υπήρξε αγνώμων ή ανόητος. Τα γράφω αυτά, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την διαμάχη που έχει  ξεσπάσει για την πρόσκληση ή μη της Κορακάκη στην τιμητική εκδήλωση της  ΠΔ για τους Ολυμπιονίκες.  Αγνώμων γιατί η Κορακάκη τίμησε τους Έλληνες  και ασφαλώς τον πρώτο πολίτη της χώρας τον ΠΔ Παυλόπουλο και ανόητος,  όταν όλα τα κοράκια των πολιτικών έπεσαν επάνω της να πάρουν δόξα.  Φαίνεται ότι από την πρώτη ημέρα που εξελέγη ΠΔ ο κ Παυλόπουλος  χάλασε τη...σούπα σε ορισμένους. Καθένας για τους δικούς του λόγους στοχοποιεί  τον Πρόεδρο και τα γνωστά παπαγαλάκια διαρρέουν διάφορα περί ευθυνών  του. Όταν διαψεύτηκαν, επέστρεψαν στο  κλουβί τους. Μπορεί ο καθένας να  διαφωνεί, όμως- ως τώρα- ο πρόεδρος έχει πετύχει στην αποστολή του.

2 σχόλια:

  1. ΣΟΒΑΡΑ;;;;;
    ΔΩΣΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΑΡΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΧ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ <<>> ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΟΡΚΟΥΣ ΠΙΣΤΗΣ ''Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ''.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;;;;;;;
    KRIMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ !!! Ποιοι ολυμπιακάρχες ξέχασαν την Ολυμπιονίκη Κορακάκη ;;;

    Η Ε.Ο.Α. ελέγχεται απόλυτα από Ντοροκοπρόσκυλα και φίλους του Μιζό-φοράκου της ΜΙΕΖΕΝΣ…(δηλαδή από μιζοαρπάχτρες , αγύρτες, ακαμάτηδες, ρεμπεσκέδες, επιβήτορες σαβουρό-κωλό-γριών του Κωλό-νακίου…

    (Σύμφωνα με πληροφορίες, την ευθύνη για όλο αυτό φέρεται να έχει ο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος έστειλε το σχετικό e-mail αργά το απόγευμα χθες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με αποτέλεσμα όλα να γίνουν τελευταία στιγμή και προφανώς έχασαν τον μέτρημα των Ολυμπιονικών παρότι δεν ήταν και τόσοι πολλοί...)

    Ο μαουνιέρης Μητσοτακογαμπρός ξεχνά να δηλώσει τα εκατομμύρια που εξάγει, την Ολυμπιονίκη Κορακάκη εχετε απαίτηση να θυμάται.

    Μιλάμε για τον Κούβελο των σκανδάλων της Ομοσπονδίας των Φιλίππων….

    Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, των σκανδάλων των Μεσογειακών αγώνων, που δεν έγιναν ποτέ….

    Μιλάμε για τον ίδιο Κούβελο, που κατηγορήθηκε δημόσια, για το αδήλωτο 1.000.000 € που διέφυγε στο εξωτερικό…. (“στη συνέχεια είχε απαλλαγεί με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, το οποίο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε επαρκώς το αδίκημα.”...Απίστευτη συγκάλυψη και απαλλαγή του επιβήτορα μιας μαούνας... )

    Μιλάμε για το ίδιον τον σώγαμπρο του Μητσοτακισμού, σύζυγο της Ντόρας, αρχη-ιερέα της Ντόρο-φαύλο-κρατίας , τον φίλο του Μιζοφοράκου και όχι μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive