Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ;

xrisi-aygi-rafina-660
Στην αρχή, βλέποντάς τους από μακρυά και με το μπλοκάκι στο χέρι, νόμιζε κανείς ότι ήταν άνθρωποι του ΣΔΟΕ, ομως πλησιάζοντάς τους και…παρατηρώντας το μελαμψό τους δέρμα και τα σπαστά ελληνικά τους διαπίστωνες αμέσως ότι ήταν Πακιστανοί! Τι κάνουν λοιπόν οι Πακιστανοί αυτοί;...
Περιδιαβαίνουν από πανηγύρι σε πανηγύρι και ενεργούν ως νταβατζήδες στους πάγκους των αλλοδαπών μικροπωλητών! Τους πουλάνε τη λεγόμενη προστασία και παίρνουν από 10 έως 20 ευρώ ανά πάγκο! Μας καταγγέλθηκε και για το πανηγύρι της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού για 3 Πακιστανούς οι οποίοι μαζεύουν μέρος από τις εισπράξεις των αλλοδαπών! Η μαφία φαίνεται ότι δρα ανενόχλητη κάτω από τη μύτη των αστυνομικών. Πριν από μερικά χρόνια κατήγγειλαν τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και την έστειλαν στο εδώλιο έχοντας και ως αποδεικτικό στοιχείο (ανάμεσα στα άλλα) το ότι έσπαγε τους πάγκους των αλλοδαπών στα πανηγύρια. Σήμερα πλέον, με την απουσία της Χρυσής Αυγής λειτουργούν ανενόχλητοι και οι νταβατζήδες αλλοδαποί οι οποίοι τα παίρνουν -προς το παρόν- από τους αλλοδαπούς μικροπωλητές. Ποιος ξέρει, σε λίγα χρόνια, αυτή η μαφία αν δεν τα παίρνει από τους Έλληνες μικροπωλητές, μάλλον θα έχει καταφέρει να τους διώξει παντελώς από τα πανηγύρια και να εγκαταστήσει μόνον ξένους!

8 σχόλια:

  1. Δουλειά της Αστυνομίας είναι και όχι δουλειά μελών απο πολιτικά κόμματα. Ας μην τους έδινε άδεια λαικών αγορών ο Δήμος και με αυτό θα έφευγαν και απο την Ελλάδα.Πρώτα οι Ελληνες μικροπωλητες! Η Βία φέρνει Βία!! Λύσεις υπάρχουν!! Και να τελειώσει η ψευτοθεωρία περί "ρατσισμού". Ας δούν τι κάνει η Ιαπωνία και δεν έχει αλλοδαπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την παραπανω κατασταση που περιγραφει ο φιλος μπορω να την επιβεβαιωσω και εγω απο προσωπικη εμπειρια,οποιος μπορει ας παει μια βολτα στο ετησιο παζαρι που γινεται αυτες τις μερες στην αγια παρασκευη(ή σε οποιοδηποτε κοντινο του).ουτε ενας ελληνας μικροπωλητης δεν υπαρχει ολοι πακιστανοι και μαυροι που πουλανε αμφιβολου ποιοτητας προιοντα,ολα μαιμου προιοντα δηλαδη.

      οταν λοιπον το επισημο κρατος και ο καθε δημαρχος ουσιαστικα νομιμοποιει το παρεμποριο μεσα απο παζαρια,πανηγυρια,λαικες αγορες κλπ....πειτε μου αληθεια υπαρχει ελπιδα για αυτον τον τοπο;Αλλα αυτο φαινεται να μην ενδιαφερει τους δημαρχους μαζι με τους περιφεριαρχες και τους υπουργους,και ειναι τοσο αισχροι που δεν τους ενδιαφερει ουτε καν η προστασια της υγειας των δημοτων και πολιτων τους(πέραν όλων των άλλων ),και φυσικα πολυ λιγοτερο τους απασχολεί οτι τα προϊόντα αυτά διοχετευονται και πωλούνται από ανθρώπους που έχουν έρθει και εισβάλει παράνομα στη χώρα μας.

      Η ελεύθερη αγορά αγαπητέ δεν σημαίνει ασυδοσία άλλα έχει κανόνες.
      Η ελεύθερη αγορά δεν επιτρέπει να εισάγονται τα προϊόντα παράνομα χωρίς να έχουν καταβληθεί οι αντίστοιχοι δασμοί και φόροι που προβλέπονται.
      Η ελεύθερη αγορά δεν επιτρέπει την πώληση προϊόντων μαϊμού και απομίμησης.
      Η ελεύθερη αγορά δεν επιτρέπει την πώληση προϊόντων που είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία.
      Η ελεύθερη αγορά δεν επιτρέπει την πώληση προϊόντων που έχουν παραχθεί κάτω από άθλιες συνθήκες (φυλακισμένες γυναίκες , παιδική εργασία κλπ....).
      Ακριβώς γι' αυτό το λόγο η Ε.Ε. έχει εκδώσει ρητά οδηγία που απαγορεύει την πώληση τέτοιων προϊόντων στο έδαφος της.

      Ότι τα προϊόντα αυτά επίσης πωλούνται από ανθρώπους που έχουν έρθει και εισβάλει παράνομα στη χώρα μας φαίνεται ότι απασχολεί όλο και λιγότερους.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνῶ ἀπολύτως ἀλλὰ ἐπειδὴ κάθε παραμῦθι πρέπει νὰ ἔχῃ λαὶ δρᾶκο ἐδῶ τὸν ἔχουμε πρόχειρο στὸ πρόσωπο τῆς Χ.Α. μὲ συνέπεια αὐτὴ ἡ συγκεκριμένη περίπτωσις ἀστυνομικῆς ἀνεπαρκείας νὰ μετατρέπεται σὲ παραμῦθι μὲ δρᾶκο!

      Διαγραφή
  2. Καὶ τὸ παραμῦθι καλὰ κρατεῖ...
    Δηλαδὴ τώρα τὶ τοὺς ἐμποδίζει;
    Μὲ αὐτὰ τὰ παραμῦθια εἰσῆλθε στὸ μπουρδέλο (ὅπως τὴν ἀποκαλοῦσε) τὴν Βουλή, καὶ τὸ μόνο τὸ ὁποῖον ἐκατάφερε εἶναι νὰ σύρεται εἰς τὰ δικαστήρια μὲ βαρείας κατηγορίας τοῦ κοινοῦ ποινικοῦ δικαίου.
    Ἐδῶ ὑπάρχουν δύο ἐνδεχόμενα:
    1. Διώκεται δικαίως.
    Τοῦτο σημαίνει ὅτι εἶναι ἀνίκανη νὰ συγκρατήσῃ ὁρμὲς καὶ πάθη ὁπότε εἶναι ἀνίκανη νὰ ἀσκήσῃ πολιτικήν, ἄρα εἶναι πολιτικῶς ἄχρηστος.
    2. Διώκεται ἀδίκως.
    Ἀκόμη χειρότερα διότι τοῦτο σημαίνει ὅτι ἐπιάσθη κορόϊδο. Καὶ ἐρωτῶ: Θὰ ἐμπιστευθῆ κάποιος τὴν τύχην τῆς Πατρίδος εἰς ἔνα πολιτικὸ κόμμα τὸ ὁποῖον μὲ τόσην εὐκολία ἔπιασαν κορόϊδο ἐκεῖνοι οἱ ὁποῖοι ὑποτίθεται ὅτι τοὺς πολεμοῦσε; ὅχι βεβαίως!
    Παρά ταῦτα ἡ παραμυθολογία δίνει καὶ παίρνει διότι ἡ Χ.Α εἶναι χρησιμος εἰς τὸ ΣΠΥ (Σύστημα Πολιτικῆς Ὑπονόμου) ὤστε νὰ στηρίζεται στὴν ἐξουσία ὁ ΣΥΡΙΖΑ καὶ οἱ ἐπόμενοι μετ' αὐτόν!
    Μὲ δύο λόγια:
    ΑΝΘΡΑΞ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ!
    ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. • κρατος εν κρατει ολη η ελλαδα παραδομενη στο λαθρεμποριο-παρεμποριο των πακιστανων(και λοιπων λαθροεισβολεων),τεραστια οικονομικη αιμορραγια σε ολα τα επιπεδα(φοροδιαφυγη,μαυρο χρημα,ανεργια ελληνων κλπ...),δεν υπαρχει πουθενα ελεγχος με μια ανημπορη πολιτεια να μην αντιδρα και να απουσιαζει και να αδυνατει να προβει σε οποιονδηποτε ελεγχο(ουτε τα στοιχειωδη ενω διαθετει ολα τα μεσα και τα οπλα οχι μονο για να περιορισει την παρακατω κατασταση αλλα και να την εξαλειψει ) και με ενα στην ουσια ανθελληνικο κρατος που εξυπηρετει αποκλειστικα και μονο τα συμφεροντα των λαθρομεταναστων

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΣΥΛΟ» ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    http://www.eglimatikotita.gr/2016/08/blog-post_574.html

    Χαλκιδική: Κατασχέθηκαν από 1.520 προϊόντα «μαϊμού»

    http://www.pronews.gr/portal/20160723/genika/koinonia/71/halkidiki-katashethikan-apo-1520-proionta-maimoy

    Κατερίνη: Συνελήφθησαν 19 αλλοδαποί για χιλιάδες είδη παραεμπορίου

    http://www.pronews.gr/portal/20160714/genika/koinonia/71/katerini-synelifthisan-19-allodapoi-gia-hiliades-eidi-paraemporioy

    Χαλκιδική: 500 παραβάσεις τον Ιούλιο -συνελήφθησαν 78 άτομα

    http://www.capital.gr/epikairotita/3145762/xalkidiki-500-parabaseis-ton-ioulio-sunelifthisan-78-atoma


    καταλαβατε ποιο ειναι το κολπο;τους βαζουν καποια προστιμα και τελος και παλι απο την αρχη,θα πληρωσουν τα προστιμα(και αν τα πληρωσουν)και θα αφεθουν ελευθεροι και φυσικα δεν θα απελαθουν ποτε(οπως θα οφειλε να συμβει)για να καταλαβατε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε και τι γελοια δικαιοσυνη εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...συνεχεια

    βγαζουμε μονοι μας τα ματια απο την μια διαλυουμε συνεχως την πληθυσμιακη συνθεση και εθνικη και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας αφηνοντας τους να εγκατασταθουν ωραια και ελευθερα στην ελλαδα(απο ολους αυτους τους αλλοδαπους πλανοδιους του παρεμποριου ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το αθλιο καθεστως εδωσε σε αυτα τα καθαρματα με μεγαλη βεβαιοτητα χαρτια νομιμοποιωντας τον εποικισμο της ελλαδας αντι να απελαθουν ολοι τους αφου μπουκαραν παρανομα στην χωρα μας )και απο την αλλη διαλυουμε και καταστρεφουμε συστηματικα την οικονομια μας μην αντιδρωντας με ολη αυτην την μπιζνα του παρεμποριου και των αλλοδαπων πλανοδιων μικροπωλητων και των κινεζικων καταστηματων(ενώ διαθέτουμε όλα τα νομικά μέσα και τα όπλα, όχι μόνο για να περιορίσουμε την παραπάνω κατάσταση αλλά να την εξαλείψουμε)που εχουν καταστρεψει ολοκληρωτικα τους ελληνες εμπορους και γενικοτερα την ελληνικη κλωστουφαντουργια και ολες τις θεσεις εργασιας που σχετιζονται με αυτον τον κλαδο:βιοτέχνες,καταστηματάρχες,Έλληνες εργαζόμενοι κλπ....

    μια λυση που εχουμε αναφερθει παλαιοτερα(και συμμεριζομαι) που θα εβαζε ενα τελος στους πλανοδιους και το παρεμποριο ειναι η παρακατω:

    Κίνητρα για όσους διαθέτουν άδεια υπαίθριου εμπορίου, προτείνει Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

    http://www.capital.gr/story/3032839

    το φωναζω εδω και καιρο,
    να δοθουν ισχυρα κινητρα για να ανοιξουν τα κλειστα καταστηματα οπου θα μπορουσαν αφου εχουν παρει πρωτα μια αδεια ευαλωτες κοινωνικα ομαδες ελληνων(οχι φυσικα βαλκανοτσιγγανοι και αλλοδαποι)να πωλουν διαφορα προιοντα με την προυποθεση αυτα να εχουν παραχθει στην Ελλαδα,θα μπορουσαν π.χ. να ειναι προιοντα που δεν μπορεσαν να πωληθουν στα καταστηματα και ειναι απο παλαιοτερες σεζον,δευτερης διαλογης,με καποια μικρα λαθακια πανω τους κλπ... ωστε να μπορουν να πωληθουν σε καλες-φθηνες τιμες για τους καταναλωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...συνεχεια

    • προσφατα ακουσα σε εναν απο τους πιο σοβαρους ραδιοφωνικους σταθμους της γερμανιας ενα ρεπορταζ που αφορουσε πακιστανους,μπαγκλαντεσιανους,αφρικανους(και λοιπων λαθροεισβολεων)πλανοδιους μικροπωλητες του παρεμποριου(ναι καλα ακουσατε,εκει καταντησαμε πλεον να πρεπει να ακουμε και ξενα μεσα για το τι συμβαινει στην πατριδα μας)

    συνοπτικα:1)ολοι τους εχουν βολευτει μια χαρα στην ελλαδα 2)δεν επιθυμουν να φυγουν για γερμανια καθως βγαζουν στην ελλαδα πολλα περισσοτερα απο το κοινωνικο επιδομα που θα επαιρναν στη γερμανια!!!! 3)βγαζουν τον μηνα 700-1000 ευρω ολα μαυρα φυσικα(χρηματα που ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν βλεπει αλλο ο μεσος ελληνας) 4)σχεδον ολοι τους κατεχουν καποιου ειδους νομιμοποιητικα εγγραφα(π.χ. κοκκινη καρτα) 5)οι ελεγχοι της αστυνομιας ειναι τυπικοι στην ουσια(ηθελημενα)ανυπαρκτοι με αποτελεσμα μια πολλαπλη και πολυεπιπεδη καταστροφη και διαλυσης της οικονομιας και εγχωριας παραγωγης-βιοτεχνιας μας

    • βεβαια ολοι οι παραπανω πακιστανοι,μπαγκλαντεσιανοι,αφρικανοι(και λοιποι λαθροεισβολεις)πλανοδιοι μικροπωλητες του παρεμποριου αποτελουν τον τελευταιο κρικο της αλυσιδας,στην αρχη της αλυσιδας βρισκονται και πρωταγωνιστουν οι κινεζοι(που προμηθεύουν σε όλους αυτούς τους αλλοδαπούς τα προϊόντα αυτά)δειτε παρακατω ενα μικρο παραδειγμα για το τι συμβαινει στην αθηνα,απολυτως κανενας ελεγχος ενα ανυπαρκτο κρατος και απλα παρακολουθουμε την καταστροφη της οικονομιας μας(περα απο την πληθυσμιακη αλλοιωση και τον εποικισμο):

    [Star]: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παρεμπόριο μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

    http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=332080&artTitle=apokleistiko_paremporio_mera_mesimeri_sto_kentro_tis_athinas

    τα ιδια και χειροτερα στην κρητη(η παρανομη δραση των κινεζων εχει εξαπλωθει στην ουσια σε ολη την ελλαδα):

    Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης για την φοροδιαφυγή των κινεζικών μαγαζιών - Κρήτη: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών τα κινεζικά μαγαζιά για απάτες και φοροδιαφυγή

    http://www.protothema.gr/greece/article/599903/kriti-sto-mikroskopio-ton-arhon-ta-kinezika-magazia-gia-apates-kai-forodiafugi/ (αξιζει να διαβαστει ολο)

    Ηράκλειο: Μάστιγα για το λιανικό εμπόριο τα Κινέζικα μαγαζιά

    http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/irakleio-mastiga-gia-lianiko-emporio-ta-kinezika-magazia#sthash.T1HAOt0P.dpuf (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...συνεχεια

    για την θεσσαλονικη τα εχουμε επισημανει χιλιες φορες οπου ο λαθροτουρκολαγνος δημαρχος θεσσαλονικης μαλιστα σπαταλησε εκ. ευρω προκειμενου να επιβραβευσει την παρανομη δραση των κινεζων με δικη τους γειτονια με εναν απιστευτο αριθμο εκατονταδων καταστηματων,τρια ευστοχα σχολια φιλων που επιβεβαιωνουν την αρρωστη αυτη κατασταση:

    ''πολύ καλό το άρθρο, περιγράφει αρκετά πράγματα για τα κινέζικα. Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι οι υπάλληλοι εκτός από 12 ώρες εργασίας, είναι ανασφάλιστοι μιας και στην αγορά θα βρεις 1 στους 10 ασφαλισμένο. Επίσης δεν κόβουν καθόλου αποδείξεις όταν πουλάνε πράγματα σε λιανική και πολύ λίγες φορές κόβουν τιμολόγια όταν πουλάνε χονδρική. Η εφορία γνωρίζει ότι όλη η Αισώπου φοροδιαφευγει σε μεγάλο βαθμό ωστόσο οι έλεγχοι είναι σπάνιοι. Είχα σαστίσει όταν είδα από τον λογιστή τα μηδενικά Ζ για τουλάχιστον 6 μήνες που είχε το κατάστημα και οι καταθέσεις του στις τράπεζες ξεπερνούσαν τα 20.000 με 25.000 ευρώ τον μήνα. Είναι ειρωνεία να δηλώνεις 0 εισόδημα και μετά να βάζεις στην τράπεζα υπέρογκα ποσά.''

    ''ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΗΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΤΛ...ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ...ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕς ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΟΒΑΝ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΠΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΥΡΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΦΟΡΙΑ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΜΠΟ? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ 5 Ε ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΕ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...ΔΙΑΝΝΟΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ? ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕς ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΦΠΑ,ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΤΛ???ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΟ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ,ΡΟΥΧΟ,ΤΣΑΝΤΑ,ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ...ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΑΚΙΑ''

    ''κινέζικο παρεμποριο
    Τα 60 εκατομμύρια τζίρος το χρόνο είναι τέρμα εκτός πραγματικότητας.με απλά μαθηματικά όταν το κάθε μαγαζί πληρώνει ενοίκιο από 25-50.000 ευρώ το χρόνο εν.χει τουλάχιστον το κάθε 2- 5 υπαλλήλους κ από 2-3 πολυτελή αυτοκινητα.πως τη βγάζει με400000 ευρώ τζίρο κατά μέσο όρο το κάθε κατάστημα(το κέρδος χονδρικής για τΑ κινεζικα δε ξεπερναεί στη καλύτερη το 10-15%.,ο τζίρος τους με πραγματικά ρεαλιστικούς υπολογισμούς κοντά. Στα 250-300 εκατομμύρια το χρόνο.όσο για το φπα που αποδίδουν καλύτερα να μη το συζητάμε γιατί η αλήθεια είναι πως αυτοί οι κινέζοι έχουν μάθει μόνο να παίρνουν κ τους κακοφαίνεται να δώσουν έστω κ ένα μικρό ποσοστό για φόρο.έχετε πάρει πολλές φορές απόδειξη από κινέζικο.ποτέ ....κ αν ζητήσεις μπορεί να σε δείρουν κιόλας.οποτε φανταστείτε πόσο πιο δύσκολα κόβουν τιμολογιο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive