Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Γιατί αποκαλεί «τσούλες» τους δημοσιογράφους και «ασφαλίτες» ο Βασίλης Στεφανάκος μετά την αποφυλάκιση του

Σκληρές δηλώσεις κατά δημοσιογράφων και της Ασφάλειας έκανε ο πρόσφατα αποφυλακισθείς Βασίλης Στεφανάκος με αφορμή τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την αποφυλάκισή του.. Ειδικότερα σε δήλωσή του ο Στεφανάκος κάνει λόγο «για ανακριβή σχόλια και συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα σε τσούλες της δημοσιογραφίας και κάποιες τσούλες της ασφάλειας», αλλά και για λιβελογραφήματα, όπως λέει, που ήταν μεθοδευμένα. Ο Βασίλης Στεφανάκος αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Ο νόμος 4322...
προβλέπει την υπο προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων.
Επίσης, πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφερόμενες επίσης σε κάποια χθεσινά δημοσιεύματα έλεγαν ότι τα τελευταία 20 χρόνια λόγω της μεγάλης συμφόρησης των φυλακών κάθε χρόνο ανανεώνονται οι ρυθμίσεις που αφορούν την αποσυμφόρηση των καταστημάτων κράτησης αφού έχουμε τους περισσότερους ισοβίτες από όλες τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ. Ελεγαν επίσης ότι στο πλαίσιο αυτό αντικαταστάθηκε η κράτηση του Βασίλη Στεφανάκου με την επιβολή όρων και μάλιστα με καθυστέρηση έξι μηνών αφού ο συγκεκριμένος κρατούμενος είχε θεμελιώσει το δικαίωμα του συγκεκριμένου ευεργητήματος από τις 19 Μαρτίου 2016.

1 σχόλιο:

  1. Καλα κανει ο αρχιμαγκας Βασιλης.Ευτυχως υπαρχει και καποιος αρχιδ@@τος να τα λεει εξω απ`τα δοντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive