Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Η συνοπτική κατάσταση των προσφυγικών ροών στη χώρα μας (Πίνακας)

πρόσφυγες
Συνολικά 58.123 πρόσφυγες και μετανάστες παραμένουν σε κέντρα φιλοξενίας ανά την ελληνική επικράτεια. Βάσει των στοιχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα ολοένα και αυξάνονται, καθώς...
η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις στις Βρυξέλλες να ικανοποιήσουν το αίτημά της για άρση του καθεστώτος που ισχύει στη βίζα για τους Τούρκους πολίτες.

2 σχόλια:

  1. Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ?ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    Το έγκλημα να είσαι Χριστιανός στο Λίβανο
    https://www.youtube.com/watch?v=jBvXb2NekYc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive