Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Πρέπει να είσαι ασυνείδητος, αριβίστας, αναίσθητος και προδότης μέχρι  το μεδούλι για να μή σε ενδιαφέρει το κατάντημα της χώρα σου. Με  2.500.000 εκατομμύρια ανέργους, 85.000 μαγαζιά κλειστά, με 100 ελληνικές επιχειρήσεις να έχουν φύγει από την πατρίδα σου, με 5000 αυτοκτονίες  συμπατριωτών σου, με πάνω από 250,000 πολίτες να ζούν από  τα συσσίτια  της εκκλησίας και των δήμων, με 180.000 μυαλά να έχουν φύγει στην  αλλοδαπή κλπ. και εσύ να στηρίζεις  με πάθος τον γνωστό Ανδρέα Γεωργίου  της ΕΛΣΤΑΤ....
 Το κτήνος αυτό, γιατί περί κτήνους πρόκειται, όταν  προσφέρεις το άλλοθι για τα οικονομικά εγκλήματα υπονομεύοντας το εθνικό  συμφέρον με ένα έλλειμμα που ξεπέρασε το 15%  του ΑΕΠ με σατανική  μεθοδολογία υπολογισμού. Αυτή η στήριξη, ανεξάρτητα κομματικής  προέλευσης, αποδεικνύει ότι αυτούς τους πολιτικούς δεν τους ενδιαφέρει η  καταστροφή της Ελλάδας , όσο η εκτέλεση της  διατεταγμένης υπηρεσίας δίνοντας ακόμη και τώρα εξετάσεις στους πάτρωνες του πρ προέδρου της  ΕΛΣΤΑΤ, που ακριβώς ψάχνουν τέτοια υποχείρια για να συνεχίσουν να  λυμαίνονται τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive