Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Σοκαριστική εικόνα από τη Βενεζουέλα. Βάζουν .... γκαζόζα στον ορό ασθενή

Σοκαριστική εικόνα από τη Βενεζουέλα-Βάζουν γκαζόζα στον ορό ασθενήΟι γιατροί της Βενεζουέλας παλεύουν κυριολεκτικά με όσα μέσα διαθέτουν προκειμένου να σώσουν τους ασθενείς τους στα νοσοκομεία...Μετά τις απίστευτες σκηνές χάους που είδαμε το τελευταίο διάστημα να κατακλύζουν τη Βενεζουέλα, η οποία περνάει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της ιστορίας της με αρχηγό τον δικτάτορα Μαδούρο, καθώς και τα χιλιόμετρα πεζοπορίας των κατοίκων που φτάνουν μέχρι τα σύνορα της Κολομβίας για λίγο ψωμί, έρχονται να προστεθούν οι εικόνες μέσα από τα νοσοκομεία που προκαλούν θλίψη και αγανάκτηση.

Η εικόνα που κάνει το γύρο του κόσμου έχει να κάνει με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, ο  βουλευτής της αντιπολίτευσης Γουίλιαμ Μπαριέντος, μέσα από το δημόσιο νοσοκομείο στο Μαρακαΐμπο.
Στη φωτογραφία διακρίνεται νοσηλευτής να βάζει ορό στον ασθενή που βρίσκεται στο φορείο, ο οποίος έχει μέσα γκαζόζα με γεύσης φράουλας, ώστε να αντιμετωπιστεί το υπογλυκαιμικό επεισόδιο.


Γράφει: «Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Μαρακαΐμπο. Έτσι αντιμετωπίζουν την υπογλυκαιμία, βάζουν αμέσως γκαζόζα με γεύση φράουλα σε έναν ασθενή. Για αυτή την κυβέρνηση η ζωή δεν αξίζει τίποτα μα τίποτα!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive