Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΘΑ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Μυστικό έγγραφο αποκαλύπτει

merkel-hitler-vernichtung1
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Mήπως η Μέρκελ είναι τελικά η κληρονόμος του Χίτλερ;..

EU-Zwangsstaat
Μυστικό έγγραφο αποκαλύπτει: Η Γερμανία και η Γαλλία σχεδιάζουν Ευρωπαϊκό «Υπερκράτος».
H Γερμανία και η Γαλλία σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια Ευρώπη στην όποια θα υποβάλλουν φασιστικούς νόμους.
Η ύπουλη κλίκα που διευθύνει την Ευρωπαϊκή Ένωση επιδιώκει τώρα να ελέγχει απόλυτα τα 550 εκατομμύρια της Ένωσης αυτής.
“Το σχέδιο τους προβλέπει κατάλυση των εθνικών κρατών, κατάργηση των εθνικών στρατών, κατάργηση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης στα επιμέρους κράτη και γενικότερα δεν θα υπάρχουν πλέον ανεξάρτητες κρατικές οντότητες γιατί όλοι θα υπακούουν στους νόμους της ηγεσίας των Βρυξελλών. Επιπλέον, τα κράτη μέλη θα χάσουν τον έλεγχο των συνόρων τους και έτσι τον έλεγχο της εισροής μεταναστών λαθρο.
Σε όλη αυτή την ζοφερή προοπτική και την ισλαμική λαθρο θύελλα κάποιοι στην Ευρώπη προσπαθούν να αντισταθούν.

Τον τελευταίο καιρό κάτοικοι στο Μόναχο μαζευτήκαν και διαδήλωσαν εναντία της κατασκευής ενός μουσουλμανικού τεμένους.

Η δόξα αυτής της κίνησης ανήκει αναμφισβήτητα σε έναν γενναίο πολίτη τον Michael Stürzenberger και τους συντρόφους του:

Μόνος του με πενιχρά οικονομικά μέσα ξεκίνησε έναν αγώνα εναντία στο ξεπουλημένο καθεστώς της περιοχής του, που εννοούσε την εισβολή των μουσουλμάνων λαθρο στο Μόναχο.

Οι μουσουλμάνοι σχεδιάζουν να κτίσουν ένα τεράστιο ισλαμικό κέντρο, στην καρδιά της άλλοτε κοσμοπολίτικης Ολυμπιακής πόλης της Βαυαρίας, που σήμερα δυστυχώς την έχουν καταντήσει να αποδέχεται μόνο μουσουλμανικές εκδηλώσεις.

Με πολύ αγώνα ο Stürzenberger κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο και να ξεσκεπάσει τα κυβερνητικά όργανα αποκαλύπτοντας τα ύπουλα φιλοισλαμικά σχέδια τους.


Αποκάλυψε επίσης το μεγάλο ψέμα για το Ιμάμ Ιντρίζ και τους αραβικούς χρηματοδότες του που πολλοί από αυτούς προέρχονται από το ισλαμικό κράτος.


Όλοι αυτή η ιστορία αποδεικνύει πώς ένας Δαβίδ μπορεί να αντισταθεί και να νικήσει τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης που θέλουν να διαλύσουνε τις κοινωνίες και να καταστρέψουν τους λαούς.


Islamzentrum-Muenchen-gescheitert

Άλλη μια περίπτωση που δείχνει τις συνέπειες από την εισβολή τον μουσουλμάνων λαθρο είναι αυτά που βιώνουν όσοι εργάζονται στα κέντρα φιλοξενίας στους.

Μια κυρία διηγείται την καθημερινότητα και το μαρτύριο της και των συναδέλφων της στα κέντρα λαθρομεταναστών.


BAM-Mitarbeiterin-Asylanten

Το πρώτο πρόβλημα τους είναι η καθημερινή τους επικοινωνία που γίνεται με δυσκολία σε σπαστά αγγλικά και γερμανικά με συγκεκριμένες φράσεις, λέει ,όπως: «Gib mein Geld!, Ich Mann!, Ich fick dich!, Du Nazi!» Δώσε μου λεφτά, εγώ είμαι άντρας , θα σε….., είσαι ναζί.

Το βίντεο (εδώ) 


«Παίρνουν μαχαιριά, με απειλούν, τραβάνε και μου ανοίγουν το φερμουάρ του παντελονιού μου. Παρενοχλούν γενικά και έχουν μια νευρική, βιαία συμπεριφορά. Οι περισσότεροι είναι νεαροί, έχουν εγωισμό, πείσμα, και το μόνο που ξέρουν είναι να απαιτούν σεβασμό από εμάς, πράγμα που αντίστροφα όμως δεν μπορούν να δώσουν.

»Οι περισσότεροι συνεργάτες παρατούν την δουλειά, δεν αντέχουν τις καταστάσεις, ή παίρνουν αναρρωτική. Προσπαθήσαμε να προσλάβουμε πρόσφυγες εργάτριες να βοηθήσουν στην δουλειά αλλά ειδικά γυναίκες αρνήθηκαν να δουλέψουν μαζί μας», λέει η υπάλληλος.

«Να φανταστείτε οι άνθρωποι από την Security, που υποτίθεται μας τους έστειλαν για να μας προστατέψουν, είναι όλοι μουσουλμάνοι μετανάστες της Γερμανίας. Πρόσφατα όταν στον κατακλυσμό ξυλοκόπησαν χριστιανούς Σύριους, αυτοί το μόνο που έκαναν ήταν να κοιτάνε και να μην επεμβαίνουν καθόλου.

»Στα πλυντήρια γίνεται το ίδιο, οι μουσουλμάνες γυναίκες κακομεταχειρίζονται τις χριστιανές Σύριες γυναίκες, δεν τις αφήνουν να πλύνουν τα ρούχα τους πρώτες άσχετα αν έχουν έρθει πρώτες. Τις λένε ότι είναι haram, ακάθαρτες, δεν φορούν μαντίλα και έτσι πρέπει να είναι τελευταίες.

»Και στις αποθήκες εμπορευμάτων όπου διαμένουν, τον τόνο τον έχουν οι μουσουλμάνοι, αυτοί κουμαντάρουν και με τα ηχεία τους βάζουν δυνατά να ακούγεται η προπαγάνδα των ιμάμηδων. Θέλουν δε θέλουν οι άλλοι (χριστιανοί) είναι αναγκασμένοι να αποδεχτούν την κατάσταση.

»Να αφομοιωθούν είναι κάτι σχεδόν απίθανο, οι περισσότεροι είναι νέοι , στέκονται μπροστά μου και λόγω του ότι δεν σέβονται τις γυναίκες γενικά, δεν δέχονται εντολές ούτε καν συμβουλές.

»Όταν πρέπει να εργαστούν ομαδικά για να βοηθήσουν να καθαρίσουν τους χώρους της κουζίνας, οι μουσουλμάνοι το θεωρούν υποτιμητικό για έναν άντρα να βοηθήσει, και αρνούνται να το κάνουν, έτσι μένει όλη η δουλειά στους μαύρους χριστιανούς και μετά στους λευκούς χριστιανούς.

»Όταν πρόκειται για τα χαρτιά έχουμε, λέει η Γερμανίδα υπάλληλος, έναν μουσουλμάνο μεταφραστή, λόγω του ότι οι περισσότεροι ούτε καν είναι από Συρία. Έχουν πλαστά διαβατήρια πλαστά χαρτιά, απολυτήρια από σχολές με αρίστους βαθμούς υποτίθεται, γενικά, απειλούν μπροστά μου τον μεταφραστή και εκείνος από φόβο υποκύπτει και συμπληρώνει γύφτικα πλαστά στοιχειά σαν να είναι πραγματικά.

»Έρχονται από Μαρόκο, Λιβύη, Τυνησία, Αλγερία εκεί στις χώρες τους ήταν σε συμμορίες που έκλεβαν ή ακόμα και σκότωναν, εδώ τους δίνουμε 145 ευρώ, συν πληρωμένα όλα τα έξοδα και εκείνοι ψάχνονται με καινούργιες συμμορίες την ήμερα και διαπράττουν εγκλήματα στην χώρα μας, όπως κλοπές βιασμούς κτλ. Κανείς δεν τους πιάνει, κανείς δεν τους τιμωρεί.

»Στην Νότιο Βαυαρία πρόσφατα ήρθαν 700 λαθρομετανάστες με το τρένο. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης στο τρένο. Εκείνη την ώρα το έσκασαν δεκάδες στα βουνιά από εδώ και από εκεί, ποιος θα τους βρει.

»Η Γερμανία δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το μεγάλο επικίνδυνο παιχνίδι στο οποίο έχει εισέλθει. Αμέτρητοι τζιχαντιστές και ISIS βρίσκονται ανάμεσα στους Γερμανούς. Η κυβέρνηση έχει ένα σλόγκαν, πως η Γερμανία πρέπει να ανανεωθεί, πρέπει να γίνει πιο καινούργια και πιο πολυπολιτισμική.

»Υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που δεν νοιάζονται, παρά μόνο πώς να βγάλουν χρήματά. Σίγουρα αποτελούμαστε επίσης από μια γενιά που με τις εργασίες αυτές δεν έχουν πρόβλημα, επειδή προσλαμβάνονται από τους παράγοντες των τάξεων εκείνων που τους έφεραν (τους λαθρο) στη χώρα. Τώρα αν η χώρα πηγαίνει κατά διάβολου δεν τους ενδιαφέρει, είναι ενσωματωμένοι στο σύστημα.

»Κάθε μέρα περνά με την βία, την ασέβεια, τις απαιτήσεις, την σεξουαλική ταπείνωση.Να δούμε πώς θα περνάνε οι δικοί μας υπάλληλοι στους κατακλυσμούς…».

Εντωμεταξύ διαδραματίζονται σκηνές σαν αυτές στο επόμενο βίντεο όπου πλέον επαναστατεί ο λαός, βγαίνει στους δρόμους, οι άνθρωποι του συστήματος στέλνουν τους φανατικούς αριστερούς που σε αυτήν την συγκεκριμένη εκδήλωση κόντεψαν να σκοτώσουν μέχρι και αστυνομικούς που προσπαθούσαν απλώς να ελέγξουν την κατάσταση για να μην βγει εκτός ελέγχου.


Το βίντεο (εδώ) 

Στο δεύτερο βίντεο διαμαρτύρεται ο λαός για την ελευθερία του λόγου στο Fellbach αλλά δυστυχώς εδώ όπως και σε όλα τα μέρη της Γερμανίας οι κυβερνήσεις φροντίζουν να στέλνουν τους δικούς τους ανάμεσα με αντιδιαδηλώσεις και έτσι δημιουργείται παντού ένα απέραντο χάος, πόλεμος μέσα στις πόλεις όπως τα είχε γράψει πριν από 10 χρονιά ο Udo Ulfkotte στο βιβλίο του ‘Krieg in unseren Städten’. Από τότε προειδοποιούσε για τα σχέδια της ελίτ και όσα μας περιμένουν, φυσικά κανείς δεν τον πίστευε.

Το βίντεο (εδώ) 


Παρακάτω δημόσια εκδήλωση αυτόμαστιγώματος των μουσουλμάνων στην Βόνη.

Το βίντεο (εδώ) 


Από την άλλη, έχουμε τον πρόεδρο της Γερμανίας Γιοακίμ Γκάουκ σε μια συνέντευξη που τον πήραν πρόσφατα να λέει ότι ο λαός είναι το πρόβλημα μας και όχι η ελίτ. 

Τα σχόλια δικά σας.

Το βίντεο (εδώ) 



1208571_921718964565679_7999944751720189272_n

 Το βίντεο   (εδώ)
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive