Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Είναι προφανές ότι μετά 99 χρόνια και 71 μετά την λήξη των δύο  παγκοσμίων πολέμων που προκάλεσαν οι Γερμανοι και ιδίως του Β΄ του πλέον καταστροφικού, βιώνουμε μια παραπλήσια εμπειρία με εκείνες που έζησαν οι λαοί την εποχή, που έφτασε η στιγμή του επιθανάτιου ρόγχου του 3ου Ράιχ.  Οι Γερμανοί ανεπίδεκτοι μαθήσεως με επικεφαλής το Β. ΣΟΙΜΠΛΕ το δήμιο  της Ελλάδας και της Ευρ. Ένωσης δεν πήραν το μάθημά τους από την ιστορία  που διδάσκει τα πάνττα και τους πάντες. Έτσι την ώρα που πρέπει να  ασκήσουν μια πολιτική που να συμβαδίζει με την πραγματικότητα, εφορμούν  με διπλάσιο πείσμα και μανία για να κτυπήσουν τελικά και  ... θεαματικά  το κεφάλι τους στον τοίχο, αφού πάλι θα έχουν καταστρέψει την Ευρώπη,  που οι λαοί της δεν διδάχτηκαν  και τους εμπιστεύτηκαν αγνοώντας την  σοφία των αρχαίων προγόνων μας "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού".

1 σχόλιο:

  1. Ποιοι προκάλεσαν τους 2 παγκοσμίους πολέμους, το βλέπουμε από το ποιοι είναι αυτοί που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο και έχουν κράτος σε μέρη που δεν τους ανήκουν. Σταματήστε αυτήν την βλακεια περί κακών γερμανών οι οποίοι φταίνε για όλα. Οι Αγγλοι, οι Αμερικάνοι και οι εβραίοι που κρύβονται πίσω από τις 2 αυτές αυτοκρατορίες είναι οι υπεύθυνοι όλων των κακών της ανθρωπότητος. Οι γερμανοί, όπως και οι λοιποί ευρωπαίοι ήταν πάντοτε τα θύματα.
    Όταν το 1936 ο Τσώρτσιλ επεσκέφθη τις ΗΠΑ είπε στον στρατηγό Βούτ "κύριοι η Γερμανία έγινε και πάλι ισχυρή και πρέπει να την καταστρέψουμε". Δείτε τα εγκλήματα των Πολωνών κατά των Γερμανικών πληθυσμών πρίν τον 2ο ΠΠ και ίσως ξεστραβωθείτε από το μονομερές αντιγερμανικό σας μίσος.
    Δώδεκα φορές περισσότερα θύματα υπήρξαν κατά την σφαγή της Χίου το 1922 από τα Καλάβρυτα, αλλά σας έχουν μάθει να μνημονεύετε μόνον τα Καλάβρυτα. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό; Γιατί η Γερμανία επι Χίτλερ είχε ιδεολογία κατά των τραπεζιτών και προσπάθησε να σταματήσει την παγκόσμια κυριαρχία των εβραίων. Εάν δεν υπήρχε αυτή η ιδεολογία πιστεύεις ότι θα ασχολείτο κανείς σήμερα με τον 2ο ΠΠ. Είναι απλή η τακτική των εβραίων. Δεν σας αφήσουμε ποτέ να ξεχάσετε ότι όποιος μα αντιτίθεται θα έχει φρικτό τέλος. Γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα τρομερα εγκλήματα των Ιαπώνων; Γιατί δεν πολέμησαν με αντιεβραϊκή ιδεολογία. Το μόνο που κάνετε με αυτό το αντιγερμανικό σας μένος είναι να συντηρείτε την εβραϊκή προπαγάνδα και την κυριαρχία τους.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive