Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

"Τίμια" πράγματα. Χίλαρυ: οι νέοι να μπουν σε συμμορίες. ΒΙΝΤΕΟ

Χίλαρυ: οι νέοι να μπουν σε συμμορίες

Η άξια εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Χίλαρι Κλίντον κι υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ έκανε την ανήκουστη δήλωση, ότι το να ανήκει κάποιος σε μια συμμορία είναι σαν να ανήκει σε μια οικογένεια, οπότε να έχουμε καλές συμμορίες σαν εναλλακτική για τους νέους και όχι συμμορίες που ληστεύουν κι απειλούν την κοινωνία...

Φυσικά, ούτε λόγος για τη στήριξη της οικογένειας και της παιδείας, αφού μαίνεται  αμείλικτος ο πόλεμος της Ν. Τάξης εναντίον των ιερών αυτών θεσμών, αποδομώντας  τους και διαλύοντάς τους. Έτσι τα παιδιά σήμερα, σε πολλές χώρες του λεγόμενου πολιτισμένου Δυτικού κόσμου, χωρίς τα ισχυρά θεμέλια της οικογένειας και του σχολείου, στρέφονται στις συμμορίες, για να νιώσουν ότι ανήκουν κάπου και κάποιος θα φροντίσει γι'αυτά και θα ενδιαφερθεί.
Εκεί δοκιμάζουν ξανά την απογοήτευση, όταν ανακαλύψουν ότι τις περισσότερες φορές, αυτές οι συμμορίες τα εξωθούν σε παραβατικές συμπεριφορές, που τους καταστρέφουν τη ζωή.  Πολλά από αυτά τα παιδιά καταλήγουν στο θάνατο, αλλά όσο λιγότεροι ζωντανοί, τόσο καλύτερα για τη Νέα Τάξη, που θέλει να απομείνει μικρός αριθμός παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να τον ελέγχει εύκολα.
 Αυτό βέβαια αποτελεί και τον στόχο της Νέας Τάξης, η οποία δια μέσου των κυνικών αντιπροσώπων της, όπως η Χίλαρι Κλίντον, φτάνει στο σημείο να προτείνει τη δημιουργία θετικών συμμοριών.
Ποιές είναι άραγε, αυτές οι θετικές συμμορίες, στις οποίες αναφέρεται η Χίλαρι;
Μήπως εννοεί τις στρατιές των άβουλων, αμόρφωτων παιδιών, που ως εκπαιδευμένοι δούλοι της Ν. Τάξης θα στελεχώσουν τις στρατιές της επιβολής των νόμων της Παγκόσμιας Χούντας του Αντίχριστου;
 Ήδη έχει επιτευχθεί το μάντρωμα όλων των παιδιών στα σχολεία, όπου τα κρατούν όλο και περισσότερες ώρες, διδάσκοντας σε αυτά, ότι θέλει να τους διδάξει η εκπαιδευτική προπαγάνδα του κάθε κράτους-συστήματος, ώστε να γίνονται υπάκουοι υπηρέτες του συστήματος.
Καθώς το εκπαιδευτικό σύστημα θα φθίνει, με το πρόσχημα της έλλειψης πόρων, θα επιτυγχάνεται ο στόχος να μην μορφώνονται οι άνθρωποι, ώστε να μην έχουν απαιτήσεις, άρα να μην υπερκαταναλώνουν, άρα να προστατεύεται το περιβάλλον σύμφωνα με την Ατζέντα 21.
Μην ξεχνάμε πως ο τελικός σκοπός της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας 21 είναι να ζουν όλοι σε γκέτο, χωριστά άντρες,  γυναίκες και παιδιά, η αναπαραγωγή να είναι ελεγχόμενη και όλοι να δουλεύουν για την παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς απαιτήσεις και αντιρρήσεις.
 Αμόρφωτα παιδιά, χωρίς οικογένειες είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της Νέας Τάξης, που με ευκολία θα μπορεί να τα μαζέψει, από τις λεγόμενες κακές συμμορίες με τις παραβατικές συμπεριφορές, σε ελεγχόμενες "θετικές" ομάδες, που θα υπηρετούν δήθεν το κοινωνικό σύνολο, αφού θα εφαρμόζουν και τους νόμους. Σίγουρα θα το προπαγανδίσουν κι αυτό σαν άλλο ένα καλό, που εφαρμόζουν υπέρ της ανθρωπότητας και των παιδιών. Σαν μια θετική εναλλακτική λύση για νέους ανθρώπους.
Μόνο που οι θετικές αυτές συμμορίες, ποιός μας λέει, ότι δεν μπορούν να εξελιχθούν έτσι, ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Παγκόσμιου δικτάτορα. Χωρίς να μπορούν να διακρίνουν το σωστό και το λάθος, θα πέφτουν εύκολα στα δίχτυα του και θα σφραγίζονται με ευκολία, όπως τα γελάδια στο κοπάδι. Ακόμα περισσότερες ψυχές θα χάνονται παίρνοντας το χάραγμα, πέφτοντας σε μιά ακόμη παγίδα από αυτές που η Νέα Τάξη στήνει για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive