Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ η Ραχήλ για το πραξικόπημα – «Στόλισε» Τσίπρα, Καμμένο και Βαρβιτσιώτη!

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
Ένα άκρως ενδιαφέρον βράδυ πέρασε η Ραχήλ Μακρή μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της, παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία και… στολίζοντας στα social media τους Έλληνες πολιτικούς που δε χαίρουν της εκτίμησή της….

Ποιοι είναι αυτοί; Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Μετά τα όσα συνέβησαν στη γειτονική Τουρκία και το πραξικόπημα που κάνει το γύρο της Ευρώπης τις τελευταίες ώρες, η Ραχήλ επιστράτευσε το χιούμορ (;) της και «στόλισε» τους τρεις τους τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, όπου μέχρι τώρα εξακολουθεί να αναδημοσιεύει τα χθεσινοβραδινά της posts.
«Ευτυχώς μπρέ που δεν θα χρειαστεί το Μιλτιάδη το Βαρβιτσιώτη, να υποδεχτεί χιλιάδες Τούρκους στα σύνορα και θα συνεχίσει να πίνει το Μοχίτο του στην ξαπλώστρα του στο Νάμμος μαζί με την Όλγα και την Έλενα. Πήραν μια λαχτάρα μήπως χρειαζόταν να κληθούν με το άλλο το τσίρκο το φασιστερά να φτιάξουν βρε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας», έγραψε ως σχόλιο σε δημοσίευση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη την οποία αναδημοσίευσε και η ίδια. Ο Βαρβιτσιώτης λίγο πριν είχε σχολιάσει τα γεγονότα στην Τουρκία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για χιλιάδες Τούρκους στα σύνορά μας. Άμεσα».
111r
Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα; Η Ραχήλ ανέβασε μία φωτογραφία του από το Πολεμικό Ναυτικό γράφοντας ως λεζάντα τα εξής: «Φανταστείτε τον στα χέρια Τούρκων σε περίπτωση πολέμου. Θα υπογράψει να πάρουν και τα ψάρια του Αιγαίου πελάγους σε 17 λεπτά. Ούτε έρπη δεν θα προλάβει. Εκπαιδευμένος να σώζει».
11raxil-tsipras-500
«Η παράσταση του Ερντογάν τελείωσε και οι μπατριώτες μπορούν να συνεχίσουν το φραπεδάκι στην αποικία αναλύοντας την πολιτική κατάσταση. Ευτυχώς μπρε που δεν χρειάστηκε να ντυθούν στα Χακιά και να τρέχουν στον Έβρο. Ευτυχώς γιατί οι εθνοσωτήρες ξεκουράζονται στην Μύκονο και που να γυρίζουν τώρα και δεν καταλαβαίνουν και από αυτά», έγραψε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
111praksikopima-raxil-500
Ούτε ο Πάνος Καμμένος γλίτωσε από τα πυρά της φυσικά, αφού η ίδια αρκέστηκε να τον σατιρίσει με την εξής φωτογραφία…
raxil-kammenos-500
Κάτι μας λέει φυσικά πως έπεται και συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive