Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΚΟΥΦΑΛΕΣ Φασιστοσυριζαίοι στο δρόμο της Νατάσας ΚΑΙ η ... Περιστέρα; ΤΕΛΕΙΩΣΕ !! ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΖΙΑΝΑ! Δείτε σε ποιο πανεπιστήμιο θα διδάσκει από φέτος η συντρόφισσα (ΕΓΓΡΑΦΟ)

betty
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι αποσπάσεις  εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για το σχολικό έτος 2016-2017. Σύμφωνα με την λίστα που ανακοινώθηκε και η σύντροφος του Πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα συμπεριλαμβάνεται στους τυχερούς που κατάφεραν να αποσπαστούν. Συγκεκριμένα...
η κα Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα.
eggrafo 1eggrafo 2
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μπαζιάνα δίδαξε στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ως καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό.
Basiani-3
Η επίμαχη διάταξη στο νομοσχέδιο για την Έρευνα που της έδωσε αυτή την δυνατότητα ήταν η εξής:
τροπολογια 1

Η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση για φωτογραφική διάταξη και το υπ. Παιδείας υποστήριξε για το επίμαχο άρθρο 33 παρ. 7, του ν/σ  ότι«η διάταξη ρυθμίζει με πάγιο τρόπο, άρα, εξ ορισμού μη φωτογραφικό, θέματα μετάταξης μόνιμων εκπαιδευτικών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης σε Α.Ε.Ι». Υποστήριξε δε ότι η διάταξη «αφορά πολλούς εκπαιδευτικούς με αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα και η τυχόν μετάταξή τους στα ΑΕΙ, θα τίθεται στην αυστηρή και αντικειμενική κρίση των Ακαδημαϊκών Αρχών και των αρμόδιων υπηρεσιακών οργάνων ευρείας αντιπροσωπευτικής σύνθεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive