Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ! Με ποιον δολοφόνο πηγαίνει στην Ιο ο ΓΑΠ... Οι παλιοί έρωτες με τους φονιάδες των λαών έχουν δεσμούς "αίματος" και να γίνουμε κονέ με τον Αλέξη (μιας και ο έρωτας αυτός χτύπησε και τον Νικολάκη)...


Δοθείσης ευκαιρίας, μήπως θα πρέπει ο κ. Παππας, το δεξί χέρι του κ. Τσίπρα, να μας πει για ποιες μπίζνες (επενδύσεις, τις είχε βαπτίσει) συνομίλησε στο Μαξίμου με τον φονιά;
Σχετικά:
Από το "PRESS-GR"
Στην Σαντορίνη έφθασε χθες Τρίτη με ιδιωτικό αεροσκάφος ο Τόνυ Μπλαιρ.  Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός έφθασε με την οικογένειά του στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στην... Ιο με πλοίο, όμως στην συνέχεια αποφασίστηκε να παραμείνει στην Σαντορίνη για ένα βράδυ.
Σήμερα θα ταξιδέψει στην Ιο με ελικόπτερο μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Τόνυ Μπλαιρ έρχεται για διακοπές στην Ιο προσκεκλημένος του πρώην Έλληνα Πρωθυπουργού αλλά και του πρώην Γ.Γ Τουρισμού και Δήμαρχου Ίου κ. Γιώργου Πουσαίου.
πηγή: http://www.neasantorinis.gr/

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.bg/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive