Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Ενοπλοι αιματοκύλησαν το Μόναχο - 9 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ μετά από πυροβολισμούς στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο. Σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί εννιά πτώματα στην περιοχή του εμπορικού κέντρου Olympia του Μονάχου. Οι αστυνομικές αρχές του Μονάχου σημειώνουν ότι ακόμα διερευνάται εάν πρόκειται για κάποιον από τους δράστες ή για τον ένατο νεκρό της επίθεσης...Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους δράστες αυτοκτόνησε.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ένοπλων από το περιστατικό στο εμπορικό κέντρο. Το γαλλικό πρακτορείο επικαλείται την γερμανική αστυνομία και αναφέρει ότι οι ένοπλοι ήταν τρεις. 
«Είμαι Γερμανός!» ακούγεται να φωνάζει ένας εκ των υπόπτων της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ενώ, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL ότι ένας εκ των δραστών χρησιμοποίησε υβριστική έκφραση για τους ξένους-«παλιοξένοι», σε ελεύθερη απόδοση-και ότι φορούσε στρατιωτικού τύπου αρβύλες.
«Δεν ξέρουμε που είναι οι ένοπλοι. Προσέχετε τους εαυτούς σας και συνεχίστε να αποφεύγετε τους δημόσιους χώρους». Αυτό είναι το μήνυμα της αστυνομίας του Μονάχου στο twitter.
Νωρίτερα τα γερμανικά ΜΜΕ μετέδωσε ότι υπάρχει και δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε κοντινή πλατεία όπου βρίσκεται σταθμός του μετρό. Στο μεταξύ από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι η επιχείρηση στην περιοχή Karlsplatz/Stachus στο κέντρο της πόλης αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν «λάθος συναγερμός».
Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε την αρχή της επίθεσης
Real.gr βίντεο πυροβολισμοί Μόναχο από realmedialive

Από βίντεο φαίνεται ότι δεκάδες άνθρωποι τρέχουν να καλυφθούν μόλις ακούν τους πυροβολισμούς. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον ένοπλο να τρέχει προς τον υπόγειο σταθμό.  Η αστυνομία του Μονάχου με ανάρτηση στο twitter ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive