Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

all time classic ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΑΛΛΑ

Ενσωματωμένη εικόνα 2
Η Ελλαδα αυτή την εποχη ,εχει ένα ακομη παγκοσμιο αρνητικο ρεκόρ. Τις τελευταιες δεκαετιες, εχει κάθε χρονο ,για 365 ημερες αποκριες !!! Ένα ακομη φοβερο Ελληνικο ρεκόρ των νεογραικυλων. Μεσα σε ολο αυτό τον ορυμαγδο, με αυτοκτονιες, αστεγους, ανεργους. λαθρο, μνημονια κλπ, υπαρχει και ενας πολύ ξεχωριστος τυπος.... 
Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7
Ολο αυτό τον καιρο ,ακούγαμε ,σχετικα με τα δηθεν ισοδυναμα, στον οικονομικο τομεα. Ότι για κάθε δυσβασταχτο ,και αδικο φορο , θα υπηρχαν ισοδυναμα, κλπ. Τελικα τα ισοδυναμα ηρθαν, αλλα δεν  ηταν δεν από τον οικονομικο κλαδο . 
Αποτέλεσμα εικόνας για γαπ φωτο ξηροςΕνσωματωμένη εικόνα 1
Τα ισοδυναμα προηλθαν από τον χωρο της αναψυχής. Τωρα με την οικονομικη κριση, υπηρχαν  Ελληνες οι οποιοι δεν ηταν σε θεση να πανε στον κινηματογραφο, στο θεατρο κλπ. Μεσα σε ολη αυτην την μαυριλα, μεσα σε ολη αυτην την καταστροφή , ηρθε ο υπεροχος Αρτεμης ,
Αποτέλεσμα εικόνας για μανουηλ αγγελοςΕνσωματωμένη εικόνα 4
ο οποιος αποτελει την μασκοτ του ιστολογιου, για να προσφερει αφθονο, γελιο. Καποιες φορες το γελιο ηταν μεχρι δακρυων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για γαπ φωτοΕνσωματωμένη εικόνα 3
Για να ειμαστε ακριβείς, ο Αρτεμης αποτελει μασκοτ και αλλων Ελληνικων ιστολογιων, ενω όπως όλα δειχνουν συντομα θα αποτελει την μασκοτ , και αλλων ιστοσελίδων, οι οποιες θα είναι από το εξωτερικο.
  
Ἀπεργοσπάστηςςςςςς....Εάν μπορεσει κανεις να δει την ουσια του θεματος, είναι και αυτό ένα παρα πολύ μεγαλο χαρισμα. Είναι μια παρα πολύ μεγαλη ικανοτητα, το να φερνεις το χαμογελο στα χειλη των συνανθρωπων σου. Φυσικα δεν ηταν μονον ο Αρτεμης αλλα υπηρχαν και αλλοι υπέροχοι διασκεδαστες. Να περασουμε να δουμε ένα μινι διαγωνισμο, με ευρηματικες φωτο , από διαφορους φιλους του διαδικτυου. Πάντως στο σημερινο ραγιαδισταν είναι ενας παρα πολυ σημαντικος τροπος ,για να εισαι αγαπητος, και λαοφιλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive