Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Το έγκλημα να είσαι χριστιανός... και η παιδεραστία στο Ισλάμ. 2 ΒΙΝΤΕΟ

Το έγκλημα να είσαι χριστιανός...
Οι οπαδοί του Ισλάμ κατακλύζουν την Ευρώπη για να την εποικίσουν και να διώξουν από εκεί τους χριστιανούς προνομιούχους, όπως τους ονομάζουν η ακόμα και να τους σφάξουν, όπως βλέπουμε να συμβαίνει σε ευρωπαϊκές χώρες, όπου «μοναχικοί λύκοι», όπως ονομάζονται ορθόδοξοι μουσουλμάνοι που τηρούν κατά γράμμα... τις προτροπές του Κορανίου για θανάτωση αλλόπιστων, έχουν αποπειραθεί επιθέσεις με τσεκούρια κατά πολιτών.  Πλέον είναι έγκλημα να είσαι χριστιανός και στην Ευρώπη.  Ήδη σε χώρες όπως ο Λίβανος των Ελλήνων το να πιστεύεις στον Χριστό διώκεται.  Όπως θα δείτε στο βίντεο η Brigitte Gabriel δηλώνει πως όταν οι Μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία τότε σφάζουν και κυνηγούν τους Χριστιανούς. 
 Ακούστε πως καταστράφηκε η όμορφη χώρα της Μέσης Ανατολής, η οποία δέχτηκε μουσουλμάνους, όπως δέχεται τώρα η Ελλάδα.  Η Νέα Τάξη δεν δρα ποτέ στην τύχη.   Εν συνεχεία δείτε την αποδοχή της παιδεραστίας στα ισλαμικά κράτη με τους γάμους ανηλίκων, κάτι που σίγουρα θα απαιτήσουν οι μουσουλμάνοι και για την Ευρώπη, στην οποία ήδη υπάρχουν κόμματα παιδεραστών.  Είναι η περίπτωση ενός κοριτσιού που το πάντρεψαν στα 8 του χρόνια.  
Ακόμα και η πεθερά του, το κρατούσε για να το βιάζει ο δήθεν σύζυγος.   Ο προφήτης τους ο Μωάμεθ παντρεύτηκε την εξάχρονη Αΐσα και πήγε μαζί της όταν ήταν 9 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive