Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ. ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΓΑΖΩΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ 15 ΝΕΚΡΟΥΣ . ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

1,1«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Μόναχο έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λέγεται πως το εμπορικό κέντρο OEZ -Olympia-Einkaufszentrum εκκενώθηκε καθώς ένοπλος άνοιξε πυρ....
Το RTL μετέδωσε οτι ο ένοπλος εχει διαφύγει. Εκλεισε κοντινός σταθμός του μετρο.
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για 15 νεκρούς, αλλά η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τις στιγμές πανικού, καθώς άνθρωποι καταγράφονται να τρέχουν μακριά από το κτίριο που λέγεται ότι βρίσκεται ακόμα ο ένοπλος.
Η αστυνομία επιβεβαιώνει πως υπάρχουν πολλοί τραυματίες πεσμένοι στο έδαφος. Γίνεται λόγος για έναν ή μία δράστη. Η περιοχή έχει αποκλειστεί. Συνεργάτες του εμπορικού κέντρου δήλωσαν πως η αστυνομία τους έχει ενημερώσει να μη φύγουν από τα καταστήματά τους.
Στην περιοχή βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο ένοπλος μπήκε στο εμπορικό κέντρο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 15 νεκρούς.
Το εμπορικό κέντρο στο οποίο έχει λάβει χώρα η επίθεση ονομάζεται Olympia και οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως ολόκληρη η περίμετρος έχει αποκλειστεί. Συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο, ενώ έχουν ξεκινήσει έλεγχοι και στους σταθμούς του μετρό καθώς υπάρχει πληροφορία πως μετά το χτύπημα ο δράστης διέφυγε.
Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει επικαλούμενο αστυνομικές πηγές πως υπάρχει ένας νεκρός και δέκα τραυματίες .
Με εντολή της αστυνομίας έχουν κλείσει όλοι οι σταθμοί του μετρό στο Μόνχαο, ενώ έχει δοθεί οδηγία προς τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Το Associated Press επικαλούμενο αστυνομικές πηγές αναφέρει πως οι νεκροί αναμένεται να είναι δυστυχώς αρκετοί.
Watch LIVE #Periscope outside the shooting in #Munich #OEZ https://t.co/G35ydO9Ycb



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive