Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ. Το Porsche Cayenne δε χώραγε. Κι όμως ... Δείτε τι πήγε και έκανε ο τύπος! (VIDEO)

Το Porsche Cayenne δε χώραγε στο γκαράζ. Δείτε τι πήγε και έκανε ο τύπος! (VIDEO)
Η ιστορία διαδραματίζεται στο Vancouver του Καναδά, όπου κάποιος προσπαθεί να βάλει μια PorscheCayenne μέσα σε ένα στεγασμένο πάρκινγκ. Προφανώς και δεν «τό 'χει», αφού για να βάλει το αυτοκίνητο στο γκαράζ, χρειάστηκε να αφήσει το μισό απ' έξω! Μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει πως και εμπρός δεξιά έχει πληγώσει το θηριώδες SUV....
Oι πληροφορίες λένε πως πρόκειται για κάποιον 16χρονο πιτσιρικά, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας του να κάνει μια βόλτα και όταν το χτύπησε, στη συνέχεια  προσπάθησε άρον-άρον να το κρύψει μέσα στο γκαράζ του σπιτιού, με τις συνέπειες που φαίνονται στο βίντεο.
Η ιστορία όμως έχει κι άλλη ουρά. Η Αστυνομία εντόπισε τον νεαρό που είχε κάνει προηγουμένως το ατύχημα μέσω του video που βλέπετε. Στην περίπτωση που ο 16χρονος είχε παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος θα είχε πληρώσει απλώς πρόστιμο $276 διότι οδηγούσε χωρίς την απαραίτητο δίπλωμα. Τώρα οι επιπτώσεις θα είναι σαφώς αυστηρότερες.
Όχι, το περιστατικό δεν πρόκειται να αλλάξει την πρόταση του Καμμένου για άδεια οδήγησης στους 17χρονους.
Δείτε το βίντεο με το επικό παρκάρισμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive