Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

O ΣΥΡΙΖΑ καλεί για συμμετοχή στο Athens Pride -Αλλά θέλει να απαγορεύσει την διαδήλωση «Παραιτηθείτε»

Πολώνοντας (ἐπαγγελματικά) πρόθυμες ῥαγιαδομάζες..

Ἀπεργοσπάστηςςςςςς....Τυχαία πρόσεξα πως το iefimerida ξέρει καλά να δουλεύει -στην συστημική γραμμή πολώσεως- την δημοκρατεύουσα ραγιαδόμαζα…
Εγώ πάλι αντιπροτείνω, για ν’αποφευχθεί και η πόλωση των χρήσιμων -για το καθεστώς- ηλιθίων, μαζί με το «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» να βάλετε πακέτο και το Athens Pride και να πάτε…. όλοι μαζί να ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !
Έτσι κι αλλιώς… ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΖΩΕΣ… ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. 
Για όσους δεν κατάλαβαν… αναφέρομαι σ’αυτο το δημοσίευμα για την ανωμαλία που… για την αστική σαπίλα του καθεστώτος, πότε αποτελεί.. προοδευτισμό (!), και πότε είναι απλώς κατάπτυστη… αναλόγως δηλαδή το πολιτικό γραμμάτιο προς εξαργύρωση.
Παρλαμενταρισμός όνομα & πράμα..

Εγώ θα πρότεινα αντί για την Αθήνα τιμής ένεκεν να έκαναν το πάρτυ φέτος Χίο και Μυτιλήνη.
Μία μέρα στο ένα μία στο άλλο. Θα κατέβαιναν και οι Συριζαίοι θα καλούσαν και τους λάθρο και θα περνούσαν όλοι μέλι γάλα.  Το πολύ-πολύ να το τραβούσαν 1-2 μέρες περισσότερο ώστε να προλάβουν να  ικανοποιηθούν όλοι οι λάθρο και να μη μας μείνουν παραπονούμενοι. Τουλάχιστον θα είχαν κάτι ωραίο να θυμούνται τα λαθρο-ορκ οι δε μόνιμοι κάτοικοι,
δε θα φοβόντουσαν για βιασμούς για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive