Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Μας τρέλαναν οι Ελληνίδες τραγουδίστριες χωρίς εσώρουχα στα Mad video music awards (ΦΩΤΟ)

Mad-video-music-awards
Είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες τραγουδίστριες, που γνωρίζουν τον τρόπο να μαγνητίζουν τα αντρικά βλέμματα. Αυτή τη φορά προκάλεσαν «σεισμό» με την εμφάνιση τους στα μουσικά βραβεία του MAD. Πολλές επώνυμες τόλμησαν να εμφανιστούν σέξι, αλλά δυο διάσημες τραγουδίστριες έκαψαν καρδιές...
την Τρίτη το βράδυ στα γνωστά μουσικά βραβεία, αφού το πήγαν ένα βήμα παρακάτω ακολουθώντας κατά βήμα τις συνήθειες των pop stars στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, χωρίς εσώρουχα και αποθεώθηκαν! Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη και την Ελένη Φουρέιρα που ήταν αναμφίβολα οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στα φετινά Mad video music awards, και συζητήθηκαν περισσότερο ακόμα και από τα ίδια τα βραβεία. Η Ελένη Φουρέιρα με εντυπωσιακό λευκό μάξι φόρεμα και μεγάλο σκίσιμο, ενώ η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε ένα φόρεμα που διέγραφε τις έντονες καμπύλες της!
Απολαύστε τις στις φωτογραφίες που ακολουθούν:
Mad video music awards 3
Mad video music awards 1

Mad video music awards 2

Mad video music awards 3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive