Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ! Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα με την Cayenne του Μαυρίκου! ΒΙΝΤΕΟ τι λένε οι περίοικοι

attikiodos_porsche
Τις κάμερες της τροχαίας και διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού εξετάζει η Αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τυλίχθηκε στις φλόγες το όχημα που οδηγούσε ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος με συνέπεια να απανθρακωθεί ζωντανός.



Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες έχουν καταγράψει την...
πορεία του οχήματος που κινείται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο μετά την έξοδο 9 στο ύψος του Νέου Ηρακλείου. Το όχημα φαίνεται να κινείται ομαλά και ξαφνικά ελαττώνει ταχύτητα και τυλίγεται στις φλόγες. Ο οδηγός προφανώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει αν και φαίνεται να έκανε το όχημα στην άκρη ωστόσο δεν πρόλαβε να κατέβει. Από όλα αυτά τα στοιχεία η ΕΛΑΣ σχεδόν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο του τροχαίου, ενώ εξετάζονται και τα οχήματα που κινούνταν  παράλληλα με το μοιραίο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive