Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

«Πέρασε» από το ευρωκοινοβούλιο ψήφισμα για την άμεση εφαρμογή του Brexit

brexit26691

Την άμεση εφαρμογή του Brexit ζητάει ο Ευρωκοινοβούλιο από τη Βρετανία μετά το δημοψήφισμα της περασμένης Πέμπτης. 
Όπως υποστηρίζεται στο σχετικό ψήφισμα, το Ηνωμένο Βασίλειο...

πρέπει να σεβαστεί άμεσα και πλήρως της βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών του καταθέτοντας επισήμως την αίτηση αποχώρησης του από την ΕΕ.
Σε συνέχεια της συζήτησης μεταξύ των επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Προέδρου της Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, και της υπουργού, Jeanine Hennis-Plasschaert, που εκπροσώπησε την ολλανδική προεδρία του Συμβουλίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε ψήφισμα για τα επόμενα βήματα μετά το βρετανικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Το κείμενο εγκρίθηκε με 395 ψήφους υπέρ, 200 κατά και 71 αποχές.
Οι ευρωβουλευτές υπενθυμίζουν ότι δυνάμει των Συνθηκών απαιτείται έγκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ότι το τελευταίο πρέπει να συμμετέχει πλήρως σε όλα τα στάδια των διαφόρων διαδικασιών για τη συμφωνία αποχώρησης και για οποιαδήποτε μελλοντική σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive