Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

BREXIT & GREXIT. Του ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ


Σήμερα η Ε.Ε. κατάντησε φωλεά λύκων. Σήμερα η Ε.Ε. κατάντησε αποικία & προτεκτοράτο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Σιωνιστικής μαφίας αυτού.(Ν.Τ.Π.)Η Σιωνιστική πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. υποβάλλει τους λαούς της Ευρώπης, σε οικονομικό ολοκαύτωμα, για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Ελίτ!!!  Οι Άγγλοι γλύτωσαν...
μακάρι να υπήρχε ένας Πολιτικός Αρχηγός, να οδηγούσε τον Ελληνικό Λαό στην έξοδο (GREXIT), από αυτή τη φωλιά των φιδιών.Οι Γερμανο Σιωνιστές με το BREXIT έχασαν τη προστασία των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, θα διαλύσουν την Ε.Ε. όπως διέλυσαν την ΕΣΣΔ.Σε αυτή τη περίπτωση, θα βρεθεί η Ελλάς, όπως βρέθηκε η Βουλγαρία-Ρουμανία μετά τη διάλυση της Ε.Σ.Σ.Δ. Προλαβαίνουμε να σωθούμε με ένα GREXIT, και να διαγράψουμε το παράνομο και επαχθές ΧΡΕΟΣ!!! Η Ελλάδα έχει πραγματικό συναλλαγματικό εξωτερικό χρέος 40 δις. ευρώ, και η νομισματική απάτη εις βάρος της είναι απλώς για να της πάρουν όλα τα υπάρχοντα!!!Οι Πολιτικοί Άρχηγοί που έχουμε σήμερα, είναι κατώτεροι των περιστάσεων,  είναι όλοι τους σφογγοκωλάριοι του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Ν.Τ.Π.Ο Τσίπρας χαρακτήρισε τους Ευρωσκεπτικιστές Άκροδεξιούς, έτσι τους λένε οι Άριστεροί-Σοσιαλιστές πολιτικοί δούλοι του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Δεν είναι ακροδεξιοί, αλλά Πατριώτες, που ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Πατρίδος, και ΟΧΙ για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & παρέας.......Για να πετύχεις στη πολιτική στην Ελλάδα, πρέπει να γίνεις δοσίλογος, ρουφιάνος των Γερμανο-Σιωνιστών.Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι αυτός που πίνει το αίμα των Λαών της Γης, διά των δανείων, Μνημονίων, Λιτότητας, φτώχειας στους Λαούς της Ε.Ε., Τραπεζών, Χρηματιστηρίων, χρεοκοπίας, και αρπαγής όλων των περιουσιακών στοιχείων του Λαού. Ολα αυτά τα ζούμε σήμερα....... Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι αυτός που κάνει κουμάντο στην Σιωνιστική Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ενωση. (Ε.Ε.)Ολα τα επιτελικά όργανα-στελέχη της Ε.Ε. είναιΓερμανο-Εβραίοι Σιωνιστές, βλέπε Μέρκελ, Σούλτζ, Ντάϊσελμπλούμ, Ντούσκ, Γιούνγκερ, Σόϊμπλε, κλπ. Οποιος φεύγει σώνεται από το λάκκο των λεόντων!!!Οι Γερμανο-Εβραίοι Σιωνιστές σκλάβωσαν την Ευρώπη αυτή τη φορά, δια της οικονομίας, αντί των όπλων. Ηδη ξεσηκώνονται οι Ευρωπαϊκοί Λαοί. Μόνο τα κράτη εκείνα που έχουν πολιτική ηγεσία Σιωνιστικής Εβραϊκής καταγωγής, μένουν στην Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ενωση, και είναι υπόδουλα στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ , και της ληστρικής μαφίας αυτού!!!Το παρακάτω μήνυμα εστάλη προς τον Πρωθυπουργό.«Πρώτη φορά Άριστερά, Τρίτη φορά υποδούλωση στους ΓερμανοΕβραίους, και στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ»...... (Μετά από ΓΆΠ & ΣαμαροΒενιζέλους).Εν τω μεταξύ εμείς οι Ελληνες συνεχίζουμε να πληρώνουμε φόρους και ΕΝΦΙΆ στους ΓερμανοΕβραίους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέχρι αεροδρόμια, χρυσορυχεία, και ενέργεια.( Πετρέλαια+Φ.Ά.). κ.λ.π.ΜΆΣ ΤΆ ΠΗΡΆΝΕ  ΟΛΆ.ΆΥΤΗ ΕΙΝΆΙ Η Ε.Ε. ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!Ο Τσίπρας κάποτε  φώναζε σε εμάς τους Μ@@@@@ς«ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΩ,  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ». Είθε το BREXIT να φέρει ένα GREXIT να σωθούμε από τηφωλιά με τις οχιές.
Ο ΣΩΖΩΝ ΕΆΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ.........  
Άντώνης  Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Άναλυτής Γεωπολιτικής/Άρθρογράφος

1 σχόλιο:

  1. ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΓΕΙ : Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !
    ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘ' ΗΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΛΠ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ) ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΕΤΗ ΨΗΦΙΣΑΝ 3 ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ( ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ) ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ( ? ) ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΗΝ ΣΩΣΑΤΕ. ΑΠΟ ΤΙ ????
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΣΕΙ : ΒΟΥΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ( ΑΚΗΣ ) ΤΟ 81 ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 7 ΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ Η ΜΙΖΕΝΣ ( SIEMENS ) ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΓΕΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.
    ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΩΣ ΚΟΥΒΕΡΝΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive