Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ... ΑΓΑΛΜΑΤΑ! – Ροζίτα Σώκου για Μελίνα Μερκούρη: Στην Κατοχή τα είχε με… (ΒΙΝΤΕΟ)

merkouri
Μοναδικές αποκαλύψεις για την ζωή της Μελίνας Μερκούρη έκανε αργά χθες το βράδυ η Ροζίτα Σώκου για την Μελίνα Μερκούρη. Η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Parole της Αννίτας Πάνια. Η κυρία Σώκου αναφέρθηκε σε προσωπικά θέματα της αείμνηστης ηθοποιού και πολιτικού και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις. Είπε χαρακτηριστικά:...
 «Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κ…λάγνος! Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε»!
Οταν η Αννίτα Πάνια της είπε «Αυτά λέτε και προκαλείτε αντιδράσεις» η απάντησή της Ροζίτας Σώκου ήταν για ακόμη μία φορά αποστομωτική: «Να τις προκαλέσω! Ποιον έχω να φοβηθώ;».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive