Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΠΟΡΑΣ ΦΥΤΕΥΤΗΚΕ… ΜΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΕ! Της Μαίρης Καρρά

Αγαπητοί μου φίλοι Έλληνες βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω σήμερα, πως μετά λύπης μου πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Η αποστολή μου δεν στέφτηκε με επιτυχία, αφού οι ενδιαφερόμενοι (ακούτε καμπανάκι;) δεν ανταποκρίθηκαν… στο κάλεσμά μου για ΑΝΤΙ-ΣΤΑΣΗ στις επιθέσεις της Νέας Τάξης. Είμαι ευαίσθητο σποράκι και υποφέρω μαζί σας μπρος στον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της πατρίδας σας… όμως εσείς δεν δείξατε το ανάλογο ενδιαφέρον στις παραινέσεις μου για ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ… (κι άλλο καμπανάκι!) κι έτσι αναχωρώ πλήρως απογοητευμένο… για την εποχή που η ανθρώπινη ζωή είχε ΑΞΙΑ και η Ελλάδα είχε ΥΠΕΡ-ΑΞΙΑ!
Ίσως εκεί να βρω ανταπόκριση από αληθινούς πατριώτες… (ντιν-νταν), μα δεν παραπονιέμαι. Χάρηκα που σας γνώρισα κι ας μην ξέρω αν κι εσείς χαρήκατε… κι ούτε και θα ΜΑΘΩ! Δεν πειράζει όμως, σας κατανοώ, αφού ήσαστε εγκλωβισμένοι στην εφιαλτική Κατοχή σας, που σας "φύτεψαν" οι σκουπιδοφάγοι δανειστές της απληστίας… με τους τόκους υπερημερίας.. χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια σας (όπως έλεγε η σοφή γιαγιά μου) κι αποτοξινωθήκατε λόγω της αναγκαστικής ΝΗΣΤΕΙΑΣ!
Όμως επειδή οι εξελίξεις έρχονται μοιραία και η υποδούλωσή σας έρχεται ραγδαία… φοβάμαι πως τώρα πια δεν έχετε πολύ χρόνο, για να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις....
Για πέντε ολόκληρα χρόνια σκεφτόμενοι πατριώτες και αγωνιστές σάς ενημέρωναν, σάς προειδοποιούσαν για τα δεινά που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε… μα εσείς στον κόσμο σας. Θεωρούσατε πως η ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ δεν είναι δική σας δουλειά κι έτσι συμβάλλατε στην κατοχή του προτεκτοράτου η ΕΛΛΑΣ!
 Σας δικαιολογώ γιατί πέσατε θύματα της ανατροπής των πολιτικών και ηθικών προτύπων, που εκπορεύτηκε από τα πάνω (πολιτική) προς τα κάτω (λαός). Πως σας τσάκισε η προδοτική αποδοχή των ευρωπαϊκών απαιτήσεων εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας, που ανέτρεψε τις φυσιολογικές συνήθειές σας. Πως σάς γονάτισαν τα ψεύτικα ΔΑΝΕΙΑ, που επέφεραν την οικονομική εξαθλίωσή σας. Πως τα γνωστά σας δεδομένα ανατράπηκαν κι η κοινωνία σας παραπαίει ανάμεσα στην λήθη και στον λήθαργο. Κατανοώ πως το δικτατορικό σύστημα με τις δαγκάνες του καταβροχθίζει ό,τι θυμίζει ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.
Όμως δεν σας ενοχλεί που στην εκπαίδευση διαγράφουν την Ιστορία σας; Που στην Υγεία σας διαγράφουν την Θεραπεία σας; Που στην εργασία σας διαγράφουν την ανεργία σας; Που στην ψυχαγωγία σας διαγράφουν την ψυχή σας; Που οι πυροβολαρχίες των Μέσων Μαζικής Επιστράτευσης δίνουν το στίγμα της κοινωνικής και ηθικής υποχώρησής σας; Που σε όλα τα ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ επίπεδά σας νομιμοποίησαν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ; Που αλληλοκαλύπτονται οι ένοχοι (κόρακας… ) με νομοθετικές διατάξεις και εν αγνοία σας επιβάλλουν την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ;  
Πώς ανέχεστε ακόμα τις μεσημεριανές εκπομπές, που «σαγηνεύουν» άνοα πλήθη προάγοντας το "ευκαιριακό" και την ψυχική υποδούλωση; Πώς επιτρέπετε σε τυχάρπαστους τηλεπαρουσιαστές ("στην υγειά της κονόμας") να "σκοτώνουν"  αξέχαστες μουσικές συνθέσεις - απόβγαλμα λαϊκής παράδοσης - κακότεχνοι οργανοπαίχτες και ψωνισμένοι τραγουδιστάδες, σ' ένα ροζ πέπλο χυδαίου σεξισμού με λικνισμούς αιθέριων υπάρξεων, στο ζενίθ του "δήθεν"; Και το ευτελές πανηγυράκι να καταξιώνεται με την παρουσία ευκαιριακών πολιτευτών της "μεταπολίτευσης", σε ένδειξη απουσίας ποιότητας και ΤΕΧΝΗΣ;
Πολιτικές εκπομπές γκεμπελικής προπαγάνδας, πλυντήρια αποβρασμάτων, όπου το ψεύτικο γίνεται αληθινό και η απάτη ΑΞΙΑ. Γκλαμουράτα σόου άπειρης κενότητας, που παρασύρουν τη νεολαία στο ρεύμα της ανυπαρξίας. Μα και στο διαδίκτυο να εμπορεύονται τα πάντα. Η λευκή σάρκα στην πρώτη γραμμή προώθησης για τέρψη οφθαλμών και σεξουαλικών ενστίκτων. Όλα διαθέσιμα κι επιτρεπτά στο πάρτι των αισθήσεων και των παραισθήσεων. Μια χοάνη απίστευτου μεγέθους τα χωράει όλα. Το χρήμα να είναι η μόνη δύναμη πρόσκαιρης ΕΥΤΥΧΙΑΣ!
Η επιφανειακή απόλαυση των αισθήσεων σε ΑΝΟΔΟ. Με το  συνεχές γαϊτανάκι εξάρτησης, σαν τον ναρκομανή για την δόση του… σαν την κυβέρνηση για την ΔΟΣΗ των ευρωπαίων απατεώνων. Με μια κοινωνία (φαστ φουντ) γρήγορη μα κενή δημιουργίας. Με την ανούσια μα απόλυτη επιδίωξη ψεύτικης οικονομικής ευμάρειας σε ένα νοητικό επίπεδο συγχυσμένο και ματαιόδοξο. Με ό,τι πουλάει να είναι επιτυχημένο, ποιοτικό, να είναι ο Θεός των πάντων (πόσα like είχες σήμερα;). Τα tablet και τα i-pad να είναι καθρεφτάκια, για την αποβλάκωση της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ. Επιταγές της Νέας Τάξης χωρίς ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ!
  Αυτή η ανεξήγητη ανεκτικότητά σας με οδηγεί να φυτέψω αλλού τις ελπίδες μου για το ΜΕΛΛΟΝ. Πονάω να βλέπω πόσο παραβλέπετε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και λυπάμαι που η παρουσία μου κοντά σας δεν σας αφύπνισε. Αναρωτιέμαι τι κοινό έχετε εσείς με τους Έλληνες που γνώρισα, όταν πρωτοφυτεύτηκα στα ιερά χώματά σας. Τότε που πηγαίνατε στην Εκκλησία σαν ευσεβείς χριστιανοί, ντυμένοι σεμνά και με ευλάβεια προσκυνούσατε τις εικόνες. Τότε που ο Ιερέας ήταν ο ευσεβής πνευματικός σας και του ήταν άγνωστη η συνλειτουργία με αιρετικούς ΠΑΠΙΚΟΥΣ. 
  Τότε που οι άνθρωποι ήταν φυσιολογικοί κι ενάρετοι και εξέπεμπαν σεβασμό με την ευγενική συμπεριφορά τους. Τότε που οι άντρες ήταν υπεύθυνοι για την οικογένεια, οι γυναίκες ήταν η ψυχή του σπιτιού, τα κοριτσάκια με τα κοτσιδάκια και την ποδιά στο σχολείο και τα αγοράκια με το πηλίκο και τα κουρεμένα μαλλιά. Τότε που η οικογένεια ήταν ο στυλοβάτης της κοινωνίας, που οι γονείς, οι παππούδες κι οι δάσκαλοι διαπαιδαγωγούσαν τα παιδιά με τα ελληνικά ΙΔΕΩΔΗ κι όχι οι αγράμματοι κι ερμαφρόδιτοι δημοσιοκάφροι της τηλεόρασης και οι χαζοχαρούμενες μοδάτες τηλεπερσόνες της ΑΦΩΝΙΑΣ.
Σ' αυτή την Ελλάδα ήθελα να σας τροφοδοτώ με τους καρπούς του μπαχτσέ μου. Κι ας είμαι ένα ασήμαντο σποράκι, που δεν είχα την τύχη να γεννηθώ ΕΛΛΗΝΑΣ. Βλέπω κι εσάς τους απόγονους τόσο ένδοξων προγόνων κι απορώ… τι κάνατε εσείς για την ΤΙΜΗ τους; Συναισθάνεστε την βαριά κληρονομιά σας; Τους Φιλόσοφους με διεθνή αναγνώριση γέννησε η ευλογημένη ΧΩΡΑ σας; Τις εξαιρετικές κατακτήσεις των προγόνων σας και τα πρωτοποριακά κι αθάνατα επιτεύγματά τους; Το ΠΝΕΥΜΑ, τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;  
                             
Ε Π Ι Λ Ο Γ Ο Σ 
ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
 
Τα καταχθόνια σχέδια των επίδοξων εξουσιαστών της Ανθρώπινης Φυλής ανατρέπονται αιφνιδίως απ' τις Δυνάμεις του Φωτός. Τα βαριά σύννεφα που κάλυπταν τον ουράνιο θόλο επισκιάζοντας το ΜΑΤΡΙΞ, διαλύονται κι εκτροχιάζονται στο χάος του Σύμπαντος. Η εικονική πραγματικότητα απώλεσε το αντίκρισμά της στο ανθρώπινο γένος. Η απειλή της παγκόσμιας δικτατορίας παρήλθε ανεπιστρεπτί. Η μαύρη απελπισία που έσφιγγε τις ψυχές των ανθρώπων, εξανεμίστηκε. Οι παράλογες βλέψεις των λαθρο-εποίκων της γης δεν γίνονται πια  αποδεκτές απ' τους νόμιμους και φυσικούςΚΑΤΟΙΚΟΥΣ της.
Στο παραπέντε της επιτυχίας τους τα βλοσυρά πρόσωπα των μισάνθρωπων παραλίγο επικυρίαρχων… αποσυντίθενται κι ενδύονται αύτανδρα την φυσική μορφή τους. Η πραγματική εικόνα τους ήδη αποκαλύφθηκε και η παρουσία τους πάνω στην γαία έχασε το νόημά της. Το ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ τους εις βάρος της ανθρωπότητας μοιραία κι απρόβλεπτα σκάλωσε στον αστάθμητο παράγοντα. Εκεί που χαίρονταν για την σίγουρη επιβολή τους πάνω στην Ανθρώπινη Φυλή… ξάφνου  σκοντάφτουν μπρος σ' ένα απόρθητο φρούριο, που τους αναγκάζει να τραπούν σε άτακτη φυγή προς το ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
Η μοιραία Τρίτη Πράξη κλείνει ανεπιστρεπτί την ΑΥΛΑΙΑ στους συγγραφείς του μακάβριου θεατρικού έργου. Το ιστορικό ξενοδοχείο ΕΛΛΑΣ φαντάζει σαν οφθαλμαπάτη στις ατέρμονες επιδιώξεις τους, όπως η ΟΑΣΗ στον ναυαγό της ερήμου. Ο δυναμικός ξενοδόχος - που δεν λογάριαζαν - υπερασπίζεται αγέρωχος την ιδιοκτησία του, μπρος στην προαιώνια άτρωτη ΠΥΛΗ του. Ένας μοναχικός πολεμιστής του Φωτός ενάντια στις πάνοπλες δυνάμεις του Σκότους, αποτρέπει την λεηλασία κι εκσφενδονίζει τα άνομα σχέδιά τους στο αχανές ΣΥΜΠΑΝ!  
Το θεϊκό σχέδιο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ των λαών εφαρμόζεται. Αισιόδοξα μηνύματα γίνονται αντιληπτά απ' την Ανθρώπινη Φυλή. Η Φύση ανασταίνεται και δημιουργεί συνθήκες ειρηνικής διαβίωσης των πλασμάτων της. Το ΔΩΡΟ του δημιουργού για την απαλλαγή του πλανήτη απ' τις διαστημικούς εισβολείς γίνεται αποδεκτό απ' την Ανθρωπότητα με ανακούφιση. Οι σάλπιγγες της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ηχούν σ' όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ!
      GREECE ΕΠΩΛΗΘΗ - ΕΛΛΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive