Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Όπως στην Ελλάδα; ΑΚΡΙΒΩΣ το ... αντίθετο. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ… ΙΣΟΤΙΜΙΑ! Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης, πλήρωσε πρόστιμο στην τροχαία επειδή…

kampotzi-nea-pentaetis-thiteia-gia-ton-xoun-sen

Ο πρωθυπουργός της Καμπότζης, Χουν Σεν, πλήρωσε σήμερα πρόστιμο στην τροχαία, επειδή δεν φορούσε κράνος κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε με μοτοσικλέτα την περασμένη εβδομάδα σε νοτιοδυτική επαρχία της χώρας. Ο πρωθυπουργός φόρεσε σήμερα κανονικά το κράνος του και οδήγησε μία μηχανή από το σπίτι του, κοντά στο Μνημείο της Ανεξαρτησίας...
στην Πνομ Πενχ, σε ένα αστυνομικό τμήμα που απέχει περίπου 500 μέτρα από το σπίτι του. Ο αξιωματικός της τροχαίας, Σουν Νεμ, ο οποίος έκοψε την κλήση στις 18 Ιουνίου, σημείωσε ότι ο Χουν Σεν παραβίασε το άρθρο 6 του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και του επεβλήθη πρόστιμο 15.000 ριέλ (3,75 δολαρίων ΗΠΑ). Μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μετά την πληρωμή του προστίμου, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο νόμος δεν δικαιολογεί την παραβίασή του από κανέναν, ακόμη και από τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές. «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα δικαιώματα του πρωθυπουργού ή την ασυλία για να συγκαλύψουμε το λάθος που κάναμε», δήλωσε, προσθέτοντας: «Σεβόμενοι τη νομοθεσία για την οδική κυκλοφορία, σεβόμαστε τις ζωές μας και τις ζωές των άλλων, επομένως ο νόμος επιβάλλεται εξ ίσου».

1 σχόλιο:

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑΞΙΟΣ ο Καμποτζιανός "Τροχονομάκος", αλλά και εύγε στον Πρωθυπουργό της Καμπότζης για τα πολιτικά και κοινωνικά αντανακλαστικά που επέδειξε. Κατά τα άλλα η Καμπότζη υποτίθεται ότι είναι μία τεταρτοκοσμική χώρα...

    Αναρωτιέμαι η χώρα μας, οι πολίτες της και οι πολιτικοί της τι είναι, κρίνοντας και συγκρίνοντας αντίστοιχα περιστατικά και αντιδράσεις.

    Φαντάζομαι ότι με απόλυτη πλειοψηφία η Ελληνική Βουλή θα ψηφίσει κυβερνητική πρόταση γιά:

    1. ΑΜΕΣΗ διακοπή των διπλωματικών και οποιωνδήποτε διακρατικών σχέσεων με την Καμπότζη.
    2. Επιβολή Απαγόρευσης Εισόδου στην χώρα μας όλων των εμπλεκόμενων προσώπων σε αυτήν την υπόθεση, καθώς και συγγενών τους μέχρι 14ου βαθμού συγγενείας.
    3. Καταγγελία της Καμπότζης σε όλους τους "σοβαρούς" διεθνείς οργανισμούς που έχουν ως αντικείμενο την διεθνή "νομιμότητα" (ΕΕ, ΟΗΕ, Διεθνής "Διαφάνεια", παρατηρητήριο του Ελσίνκι κλπ).
    4. Ανάθεση στο ΚΥΣΕΑ την εισήγηση μέτρων για στιβαρή στρατιωτική απάντηση κατά της... θρασύτατης Καμπότζης.

    και λίγα λέω, διότι ενέργειες σαν κι' αυτήν των Καμποτζιανών διασαλεύουν την διεθνή έννομη τάξη, καθώς και τις πολιτικές και κοινωνικές ισορροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive