Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ολόκληρη η δύναμη της πυροσβεστικής στην πυρκαγιά στον Ν. Μαρμαρά. Ισχυροί άνεμοι και πυκνός καπνός δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης, λέει ο δήμαρχος Σιθωνίας

Ολόκληρη η δύναμη της πυροσβεστικής στην πυρκαγιά στον Ν. Μαρμαρά
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθές το μεσημέρι στο Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος. 
Καλύτερη η εικόνα στην πυρκαγιά της Χαλκιδικής
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε δασική έκταση ανάμεσα στον Μαρμαρά και στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς....
Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται κατοικίες και σούπερ- μάρκετ και όπως ανέφερε ο κ. Τζίτζιος κάτοικοι της περιοχής απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν όλες οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις της Χαλκιδικής και πυροσβεστικά αεροπλάνα.
Ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και ο πυκνός καπνός που έχει σκεπάσει την περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, ανέφερε ο δήμαρχος Σιθωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive