Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ "ΤΑΡΤΑΡΑ" ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΣΙΠΡΑ! Μου είπε ότι για την οικονομία και την κοινωνία δεν θα κατορθώσει να κάνει τίποτα (ΒΙΝΤΕΟ)

ÁÈÇÍÁ - ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ ÌÅ ÔÏÍ ÃÃ ÔÏÕ ÊÊÅ ÄÇÌ. ÊÏÕÔÓÏÕÌÐÁ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Τη μάσκα από το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έβγαλε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Με δηλώσεις του ΣΚΑΪ λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για τον εκλογικό νόμο, ο κ. Κουτσούμπας αποκάλυψε τι του είπε ο πρωθυπουργός. «Ο κ. Τσίπρας ξεκάθαρα μου το είπε ξεκάθαρα με μια έννοια:...
"Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά που δεσμεύθηκα αφού υπάρχουν οι δεσμεύσεις από το τρίτο Μνημόνιο. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως αλλάξω τον εκλογικό νόμο και το Σύνταγμα να αφήσω κάτι ως Αριστερά γιατι από τα υπόλοιπα οικονομία, κοινωνία κλπ δεν πρόκειται να κατορθώσω να κάνω μάλλον τίποτα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive